18 квітня у Тернополі буде перший музичний open-air

Незалежний лейбл Pincet
Управління культури та мистецтв Тернопільської міської ради
Мистецьке об’єднання Коза
Фонд розвитку міста ім. Володимира Лучаковського

Представляють вечір експериментальної музики за участю

Violet (США)
Myo (США)
Makioki Sisters (США)
Алєксєй Борісов (Росія)
Kotra (Україна)
Zavoloka (Україна)

18 квітня (понеділок)
19-00
бульвар Шевченка 1, двір мистецької галереї Бункермуз

ціна квитка – 20 грн.
подія у facebook

http://pincet.org.ua
http://kvitnu.com
http://anons.te.ua

Violet (США)

Джеф Сурак – виконавець імпровізаційної електро-акустичної музики з Вашингтону, США. Займається експериментальною музикою з середини 80их. Власник лейблу Zeromoon та директор фестивалю Sonic Circuits Festival.
http://zeromoon.com/violet

Myo (США)

Myo – сольний проєкт Корі О’Браяна, хакера-самоучки, комп’ютерного музиканта та електро-акустичного імпровізатора. Основні засоби артиста – контактні мікрофони на полікарбонатних платах та системи затримок програмованих на мовах Puredata і Max/MSP.
http://myosound.com

Makioki Sisters (США)

Makioki Sisters – спільний проект Джефа Сурака та Корі О’Брайена.
http://zeromoon.com/artists/makioki-sisters

Alexei Borisov (Росія)

Алексей Борісов (1960 рік народження) музикант, композитор, продюсер, журналіст, організатор подій. Живе і працює у Москві. Розпочав музичну діяльну у 1980 і брав участь у цілій низці експериментальних проектів – Центр, Ночной Проспект, FRUITS. Регулярно виступає по всьому світу. Безсумніву, що Алєксєй – одна з найбільш впливових постатей у постсовєцькій електронній музиці.

Kotra (Україна)

Kotra це головний мистецький проєкт Дмитра Федоренка, який є засновником видавництва Kvitnu та куратором фестивалю Kvitnu Fest. Радикальний музикант та промоутер експериментальної музики в Україні. Конструює, записує та виступає зі своєю жорсткою та абстрактною музикою протягом останніх 13 років.
http://kotra.org.ua

Zavoloka (Україна)

Заволока – композитор та дизайнер з Києва. Найбільшу зацікавленість у Заволоки викликає українська древня культура та представлення її в площині сучасного електронного мистецтва. Заволока постійно залучена до роботи в різноманітних крос-жанрових проєктах, а також співпрацює із такими музикантами як Kotra, Mark Clifford, Agf та відео художницею з Португалії Laetitia Morais. У 2005 році Заволока була відмічена фестивалем Prix Ars Electronica. Поруч із постійними експериментами із звуком та регулярними виступами на фестивалях Заволока піклується про візуальну складову лейблу Kvitnu, на якому виходять всі її останні роботи. На сьогодні Заволока є однією з найвідоміших електронних музикантів України.
http://www.zavoloka.com

 

Коментарі вимкнені.