Хоптян “спустився” до простих людей

Валентин ХоптянГолова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян здійснив прийом громадян. Відтак, до голови обласної державної адміністрації звернулося близько 20 осіб. Здебільшого людей турбували питання працевлаштування, правильність надання житла та земельних ділянок, – повідомляє прес-служба ОДА.

«Я хочу отримати посаду хірурга в обласній лікарні, – відзначив пан Богдан. – Я вже пару років не можу знайти відповідну роботу. Тому прошу у вас допомоги у працевлаштуванні».

Пані Ірина звернулася до Валентина Антоновича з питання знесення муру з її ділянки.

«До сьогодні не можу з’ясувати хто і для чого звів мур на моїй земельній ділянці, – відзначила жінка. – Прошу вас допомогти вияснити це питання і допомогти у знесенні муру».

Були численні звернення громадян й щодо законності виділення житла та земельних ділянок жителям Борщівського та Тернопільського районів.

Після прийому, керівник області відзначив , що по усіх вищезазначених фактах буде проведено перевірки щодо законності тих чи інших рішень.

«Ми детально проаналізуємо кожну із проблемних ситуацій, – сказав Валентин Хоптян. – Створимо спеціальні комісії, які попрацюють у Тернопільському та Борщівському районах. І постараємось максимально посприяти у вирішенні земельних та матеріальних проблем».

Коментарі вимкнені.