Сьогодні в Тернополі планується відкриття школи «Тернопільський NewMediaConsulting»

14 березня в приміщені ЦДМІ ім..О.Довженка планується відкриття школи соціальної журналістики «Тернопільський NewMediaConsulting».

На сьогодні, все більшу популярність здобувають нові медіа. Вони, як відомо, більш доступніші для користувачів, оперативніші в подачі інформації, а також працюють на глобальному, у порівнянні з традиційними медіа, що суттєво змінює ситуацію для професійної діяльності журналіста та громадського діяча. Адже в Інтернет галузі діють зовсім інші засоби для ефективного поширення інформації. Тому «Тернопільський NewMediaConsulting» створено для того, щоб навчити використовувати ці інструменти всіх бажаючих працювати в сфері нових медіа. Навчальний план закладу складений так, щоб журналісти та громадські діячі могли дізнатися якомога більше про сервіси Google, сучасні соціальні мережі: Twitter, Facebook, LiveJournal, створення та використання Блогів та мобільних сервісів.

Наразі до школи соціальної журналістики «Тернопільський NewMediaConsalting» зараховано близько шістдесяти слухачів. Через велику кількість бажаючих було створено три групи і для кожної з них розроблено свій графік навчання.

Організатори школи: Адаптаційний Чоловічий Центр у партнерстві з Фондом розвитку міста Тернополя ім.Володимира Лучаківського

Коментарі вимкнені.