“За що ви так нас, тернополян, не любите?” – Олександр Башта написав листа дорожникам

 Олександр Башта написав відвертий лист до працівників Тернопільського обл-рай-міськ автодору та “тротуару”.

З огляду на те, по яких дорогах їздять наші авто та по яких тротуарах ходять наші ногі, а наші очі все це бачуть, то якось навіть неможливо заставити наші руки написати – “Шановні”.

Лише одне питання хочеться вам задати – Ну за що ви так Нас, Тернополян, не любите ?
Відповідь дуже хочеться почути, і не тільки мені, повірте.

Я розумію, що всі ваші науково-розумові здібності та всі матеріально-технічні можливості направлені та сконцентровані на вирішенні питання з’єднання дороги з мостами та мостових термошвів на вул. Бродівській, “горбатого моста” та моста до епіцентру. Вже багато років ви намагаєтесь цю проблему виішити та подолати, але “проблема” в цій боротьбі постійно вас перемагає. І ми всі є тому живі свідки. Може ви думаєте що я упередженно ставлюсь до вас ? Тоді прошу вас проїхатись мостом на Бродівській.

Мені вже далеко за … але всеж мені дуже хочеться поступити та вивчитись у вашому вузі, і не для того, щоб покращити стан покриття доріг, а просто взнати – чому ж вас всіх там навчають, а ви всі так опираєтесь тим знанням.

Ну і на останок свого звернення, хочу для вас відкрити саму “страшну тайну”, яку знають всі автомобілісти та пішоходисти : оті всі маленькі ямки та вибоїнки, на які ви не звертаєте увагу та не ремонтуєте перед зимою, через ту зиму і стануть отими ямегами та дирищами на дорогах та тротуарах, в яких будути ломатись і машини і ноги тернополян.
А якщо вам буде цікаво, ради приколу, взати чому так воно стається з тим дорожним покриттям, то сміливо звертайтесь до мене, я все вам поясню та розтлумачу.

Олександр Башта, небайдужий тернополянин.

-1 thoughts on ““За що ви так нас, тернополян, не любите?” – Олександр Башта написав листа дорожникам

  • 09:57 | 22.09.2013 о 09:57
    Permalink

    А заросшие деревьями дорожные знаки и проржавевсшие насквозь указатели м знаки Это тоже
    требует огромных денег???

Коментарі вимкнені.