Камасутра безкоштовної візи

За повідомленнями польського TVN 24 pl www.tvn24.pl/1,1702549,druk.html і газети Дело delo.ua/world/polsha-otmenila-vizy-dlja-seks-157403/ польське МЗС вирішило скасувати візовий збір для учасників гей-параду в Варшаві 11 червня з України, Білорусі та Росії.

Віднедавна ми дуже добре знаємося на провокаціях. Перше, що захотілося зробити – це прийти під наше Генеральне консульство РП у Львові і зачитати цю інформацію у довжелезній черзі студентів, науковців, бізнесменів, звичайних людей, які заплатили за ці візи 35 Євро і стоять там добами, аби її отримати чи не отримати.

Реакція очевидна. Частина натовпу озвіріє остаточно, частина просто заніміє від краси мислення європейських чиновників, а прагматична  частина заметушиться у пошуках документів, які підтверджують їхню гомосексуальність з діда-прадіда.  Уявляю собі вагончик під Консульством із написом: «Тут можна стати геєм чи лесбійкою. Послуга включає видачу підтверджуючих документів».

Останні європейські тенденції у ніби боротьбі із ксенофобією набувають абсолютно збочених форм, які мають такий же стосунок до справжньої толерантності, як події 9 травня – до вшанування комбатантів. Звичайний натурал чи натуралка починають переконуватися, що бути геєм чи лесбійкою набагато вигідніше. Безкоштовні візи від МЗС католицької традиційної Польщі є вагомим аргументом. Якщо вже офіційна дипломатична інституція сусідньої країни популяризує такий спосіб життя і надає аж такі пільги його представникам, то варто спробувати.

Залишається запитання: як прохачі безкоштовних віз будуть доводити у Консульствах свою приналежність до сексуальних меншин? Довідкою з ЖЕКу? Зовнішнім виглядом? Демонстрацією партнера? Чи може детальним описом технології любощів у візовій анкеті?

Одним словом, не стійте даремно у черзі під Консульством, а активно (чи пасивно, це вже справа смаку) шукайте партнера і подавайте заявку на вступ до гомосексуального товариства. Шлях до Європи вам буде відкритий.

Ірини Магдиш, Захід

Коментарі вимкнені.