Не для усіх тернополян цьогорічний святвечір запам’ятався, як хороша сімейна традиція

18 січня, близько 17:30 мешканці одного з під’їздів будинку №53, що на вулиці Чернівецькій, почали помічати, що у квартири маленькими струмочками по комунікаційному стояку просочується вода.

Згодом напір збільшився і власнки квартир взялись рятувати своє майно різними способами. Відразу ж зателефонували начальнику ЖЕКу “Добродій”, щоб він порадив, як правильно діяти постраждалим до його приїзду. Але він відмовився давати рекомендації, а тим паче приїжджати. Щоб перекрити воду мешканці самотужки знайшли крани, які виявились несправними (будинок зданий лише кілька років тому!!!), тому довелось шукати методи перекриття води цілого будинку. Для 152-х квартир “свято” теж почалось, бо без попередження вони залишились без водопостачання.

Тим часом люди, чиї квартири уже «плавали» безупину вичерпували воду відрами. Основного винуватця потопу не було дома. І навіть коли вода вже була перекрита квартира, з якої «все почалося» продовжувала топити усіх з восьмого по перший поверх. О 20:00 мешканці ще раз нагадали про себе Ярославу Корозубу (начальнику ЖЕКу), який до того часу так навіть і не знайшов контакти людини, яка топить весь під’їзд. Пан Ярослав по телефону зізнався, що свята вечеря в родинному колі святіша за десяток мокрих квартир, мешканці яких вже давно забули про духовні потреби, рятуючи своє майно та ремонти. Я особисто передзвонив начальнику ЖЕКу і лише після погроз груповими скаргами в управління захисту прав споживачів, виконком міської ради, податкову інспекцію та інші контролюючі органи, пан Ярослав о 21:00 добрались до місця роботи і дізнались телефон мешканця, в якого, як потім виявилось, розірвало кран. Ярослав Корозуб так і не з’явився на місце нашої спільної біди, для того, щоб скласти акти пошкодження майна. А без цих документів ми не зможемо вимагати компенсації збитків від людини, котра нас затопила. Між іншим нагадаю, що ЖЕКи є надприбутковими структурами, навчені нашою невимогливістю плювати нам в лице та бути повністю паразитуючими структурами.

Закликаю мешканців не тільки мого будинку, не бути байдужими до себе, в першу чергу! Крім того, варто самоорганізовуватись і створювати ОСББ та стати незалежними від цих інертних та бездіяльних кровопопивць. При створенні об’єднання співмешканців, ціни на послуги набагто нижча, а якість цих послуг робиться “як для себе”.

З повагою, мешканець Чернівецької, 53, Журовський Святослав



-1 thoughts on “Не для усіх тернополян цьогорічний святвечір запам’ятався, як хороша сімейна традиція

  • 11:48 | 19.01.2011 о 11:48
    Permalink

    Це просто аут. Слів нема. Співчуваю

  • 13:30 | 19.01.2011 о 13:30
    Permalink

    більше повезло тим, хто був вдома і в кого плитки по хаті більше…

  • 09:19 | 20.01.2011 о 09:19
    Permalink

    треба їх строїти, треба

  • 09:24 | 20.01.2011 о 09:24
    Permalink

    строїти їх треба, строїти

Коментарі вимкнені.