Від дружби до криміналу – один крок

Дружба дружбою, а пильності втрачати не варто. Бо ніколи не знаєш, чого чекати навіть від, на перший погляд, найкращих приятелів.
66-річна жителька одного з сіл Зборівського району ніколи й не сподівалася що стане жертвою привітної молодої сусідки. 20-річна молодиця частенько забігала в гостину до пенсіонерки: чи поради спитати, чи побалакати, чи допомоги попросити, бо ж самостійно виховувала малолітню дитину. А привітна сусідка завжди радо зустрічала гостю, і запрошувала до своєї оселі. Отак, довірившись молодиці, жінка заплатила за свою необачність золотою прикрасою.
Якогось дня молода сусідка як завше завітала до пенсіонерки. Сиділи розмовляли, а коли господиня відлучилася з кімнати, гостю наче лихий попутав. Побачила на столі золоту обручку. Руки самі потяглися до прикраси. Швидко заховала прикрасу в кишеню та заспішила додому.
Потерпіла помітила пропажу через декілька годин. А спритна злодійка вже встигла до обласного центру з’їздити та продати крадену коштовність за 630 гривень. Правоохоронці оперативно вийшли на слід зловмисниці. Злодійку затримали. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Коментарі вимкнені.