Жахлива авіакастрофа в Росії: 44 загиблих, серед них – 2 українці

Фото РБК, иттар-тасс

В результаті катастрофи Ту-134 рейсу Москва-Петрозаводськ компанії “РусЕйр”в Карелії загинули 44 людини, вісім постраждали і доставлені в лікарні. Серед загиблих – двоє українців, – пише ТСН.

Літак вилетів з Москви о 22.30 за московським часом (21.30 за Києвом) понеділка і здійснив жорстку посадку в кілометрі від аеропорту Петрозаводська.

Відповідно з уточнених списків пасажирів та екіпажу літака Ту-134 на борту знаходилися двоє громадян України,  один громадянин Швеції, один громадянин Нідерландів, також літаком летіла сім’я з чотирьох осіб, які мають подвійне громадянство – Росії та США.

На злітно-посадочній смузі в аеропорту Петрозаводська, де розбився пасажирський Ту-134, не працювали вогні високої інтенсивності, які повинні бути включені в умовах поганої видимості.

Причини цього поки невідомі. При посадці літака метеоумови в районі аеропорту були складними. Раніше Морозов повідомив, що перед посадкою борту “відбулося відключення наземних засобів забезпечення посадки літака”.

За фактом інциденту порушено кримінальну справу. Розглядаються всі версії, в тому числі людський фактор.

Повний список пасажирів та екіпажу, який зазнав аварії рейсу Москва-Петрозаводськ, опублікований на офіційному сайті МНС Росії.

Фото РБК, иттар-тасс

Коментарі вимкнені.