Білі гриби по-східному від Дзвінки Торохтушки
Гриби – то ні риба, ні м`ясо. І вже точно, що не овочі. Це щось окремішнє з точки зору науки.
Читати даліГриби – то ні риба, ні м`ясо. І вже точно, що не овочі. Це щось окремішнє з точки зору науки.
Читати даліОсінь повноправно вступає в свої права. Ось і довгождана прохолода, і дощик, і листя жовте вітер обриває з дерев. Але
Читати даліСьогодні Дзвінка Торохтушка вирішила вгодити не тільки своїй хорошій сусідці Анні Іванівні, але й читачам “Погляду”. Пропонуємо Вам рецепт унікальних
Читати даліОсь і літо проминуло. Тепла погідна осінь починає свою неквапливу ходу. Осінь – вона трохи кокетка. Малюється в яскраві кольори,
Читати даліВАРЕННЯ З ГРУШОК-ДИЧОК Літо добігає кінця. Тішить нас одночасно і спекою, і “гарячими” цінами на ринку. Сміється палючим сонечком і
Читати даліКРУЧЕНИКИ – АРАБЕСКИ Спека така, що під п`ятами репається земля. Це , якщо ви в селі. Бо в місті у
Читати даліТитан впирався консервативним традиціям руками і ногами. Спочатку вдавав із себе переконаного республіканця, потім масово витягував із мобільного телефону мартовські
Читати далі“КРУТІ ПЕРЦІ” в МЕДОВІЙ ЗАЛИВЦІ Перець болгарський – 5 кг, капуста – 3 кг, морква 1,5 кг, часник – 6-7
Читати даліТак уже сталося, що стараннями нашого дорогого уряду із не менш дорогими компослугами та ще відморожених на всю голову кацапів,
Читати даліОгірки – 12 кг, абрикоси – 3 кг, часник – 10 головок, олія – 700 мл, оцет – 0, 5
Читати даліМи запустили наш офіційний Telegram канал. Тепер слідкувати за новинами стало ще зручніше.