Костянтин Красовський: Янукович – Президент! України?

Костянтин Красовський, голова депутатської фракції ВО "Свобода" в Почаївській міськраді

Вчора, 8 серпня, Віктор Янукович підписав Закон «Про засади державної мовної політики». Дії Януковича відверто вказують на нехтування Конституції України. З приходом людини з кримінальним минулим до президентського крісла, український парламентаризм почав перетворюватись в вовче лігвище. Наповнюючи провладні посади такими особами як Табачник, Азаров, Саламатін, Колісниченко, Кивалов і сотнями інших українофобів, «президент» – поставив під загрозу суверенітет нашої держави. Давайте згадаємо Харківськи угоди котрі суперечать 17 статті Конституції України та були прийняті Верховною Радою з порушенням встановленого законом регламенту. На передодні підписання угод Янукович розповідав про корупційний газовий договір Ю. Тимошенко і те, що після підписання ми отримаємо пільгові ціни на газ. Враховуючі пропозиції Німеччини, яка пропонує російський газ по ціні менш чим дає нам Росія стало зрозумілим – «гарант» в промові розповідав про газ озоновий.
Незабудемо і Табачника. Приступивши до своїх повноважень ця істота в першу чергу взялась за підручник з історії України. В підручнику Табачника ми не побачимо визвольних змагань Українських вояків проти більшовиків та загонів НКВС…, відданості Героїв Крут, боротьбу УПА…
Податковий кодекс, пенсійні реформи, гендерна політика, ювенальна юстиція, обмеження свобод мирним зібранням, реформи в галузі охорони здоров’я, борги перед МВФ… – всі ці дії влади працюють на знищення вже не тільки українця, як представника титульної нації, але і кожного громадянина України.
З приходом окупаційного уряду наша держава зазнала економічну, соціальну і національну небезпеку. Прийнявши і підписавши Закон «Про засади державної мовної політики» узурпований резидентами і шпигунами український парламентаризм намагається знищити українську свідомість, духовність, культуру…
Підходячи к завершенню блогу даю відповідь на заголовок «Янукович – Президент! України?» – Ні. Янукович – президент вовчого лігвище!

Коментарі вимкнені.