5-ти річні дівчатка грали у флорбол

Тернопільська обласна федерація флорболу презентувала 2 сюрпризи для громадськості: ігри двох команд дівчаток 5-6 рочків та турнір серед дошкільнят. За головний же трофей боролись 6 команд дітей віком 10-12 років.

В турнірі дошкільнят фінал розіграли “СТИМУЛ-ЮНІОР” (ТНВК № 17) та “збірна U-6” (ТНВК № 17) сильнішими були “Юніори” а Валентин Гупало (5 років) став кращим гравцем фіналу забивши 2 м’ячі.

“ДОШКІЛЬНІ ЧЕМПІОНИ” – саме так називається проект, розроблений Тернопільською обласною федерацією флорболу і цілеспрямований для формування резерву юнацького складу ФлК “ТЕРНОПІЛЬ”. Цей проект передбачає впровадження занять флорболу у дошкільні заклади міста з метою залучення дітей до активного способу життя та формування збірної команди міста з флорболу для виступу на Всеукраїнських змаганнях. Старт проекту можна вважати вдалим, про що свідчать позитивні відгуки батьків, результативний фінал, щасливі дитячі обличчя.

Довідка:

Флорбол – це командний вид спорту. Грається пластиковим м’ячем, удари по якому наносяться клюшкою. Ціль гри: забити м’яч у ворота суперника.

Флорбол – безконтактна гра. Єдиним дозволеним силовим прийомом є гра плечем в плече, у випадку ведення боротьби за м’яч, не контрольованим жодним з гравців. Якщо гравець порушив правила, протилежна команда отримує право на штрафний удар. Гравців можуть наказувати дво або п’ятихвилинними вилученнями. За неспортивну поведінку гравець може бути вилучений на 10 хв. Найважчим покаранням є вилучення до завершення матчу.

Коментарі вимкнені.