Нелегальних мігрантів тернопільскі міліціонери шукали у ВУЗах

Міліціонери підбили підсумки оперативно-профілактичної операції «Мігрант».Під час операції міліціонери перевірили понад п’ять з половиною тисяч об’єктів, більша половина з яких – місця проживання. Відпрацьовувалися також навчальні заклади, туристичні агенції, приймаючі організації.

П’ятьох громадян Узбекистану правоохоронці притягнули до відповідальності за порушення правил торгівлі на ринках, шестеро іноземців у числі тих, хто нехтував правилами дорожнього руху на території області. Затримали міліціонери і групу нелегальних мігрантів, котрі транзитом перетинали Україну, аби потрапити у Західну Європу. Трьох громадян Палестини, іранця та іракця доправлено до пункту тимчасового перебування іноземців, а проти громадянина Туреччини, котрий незаконно перевозив нелегалів, порушено кримінальну справу. Загалом під час операції на території області виявлено шістнадцять нелегальних мігрантів.
За порушення українського законодавства тринадцятьох іноземців буде видворено за межі держави, а шістьом скорочені терміни перебування, до адміністративної відповідальності притягнуто понад вісімдесят іноземців.

Коментарі вимкнені.