У Тернополі представили нову Тойоту Camry (фото)

4 листопада у салоні Тойота Центр Тернопіль Кристал Моторс відбулася довгоочікувана подія – презентація  седану бізнес класу сьомого покоління Тойота Camry.

Перше покоління Toйoтa Camry з’явилося у продажу в березні 1982 року. Назва «Camry» походить від фонетичної запису японського ієрогліфа 冠 (Каммурі), який має значення «корона». Toйoтa Camry – лідер за обсягами реалізації у своєму сегменті: кількість проданих машин по всьому світу на сьогоднішній день перевалило за 14 млн.

Toйoтa Camry це новий світ стилю, комфорту й високих технологій. Це автомобіль для тих, хто цінує високу якість, відмінний дизайн і справжню красу. Створюючи цю машину, в компанії «Тойота» навмисно підняли планку. В результаті був побудований незвичайно комфортабельний автомобіль із строгими обтічними лініями кузова, що володіє прекрасними характеристиками керованості й сучасним, що запам’ятовується профілем. В Україні автомобіль представлений з новим 2,5-літровим бензиновим чотирициліндровим двигуном і вдосконаленим 3,5-літровим бензиновим шестициліндровим V -подібним двигуном, в п’яти варіантах виконання, на вибір.

На презентацію Toйoтa Camry  прийшло близько 75 людей: це і  VIP клієнти, потенційні покупці Camry, представники владних структур, бізнесмени та представники мас-медіа. Партнерами заходу виступили ПАТ КРЕДІ АГРІКОЛЬ та АХА Страхування.

Впродовж вечора гостей розважали цікавою шоу-програмою, виступом танцювального клубу «Альянс», квартету саксофоністів «Воля» та розіграшом призів. Також вперше в Тернополі організатори здивували автолюбителів  шоу 3d-проекціює на авто Тойота Camry.

Генеральний директор Тойота Центр Тернопіль Кристал Моторс Зеновй Яковенчук розповів «Погляду», що на цю подію очікували майже шість років, а на презентацію в Україні шість місяців.

–       Лише 23 серпня цього року компанія розкрила секрет, яку модель авто буде презентовано. Автолюбителів здивуємо новою коробкою передач, новим дизайном та розходом бензину, який становитиме 7,8 літрів  на 100 кілометрів. Гарантія буде даватись на три роки або на тисячу кубів, яка підтримується по всій Європі, Росії і, звичайно, в Україні. Автомобіль можна придбати під «ноль» відсотків річних, завдяки нашому фінансовому партнерові ПАТ КРЕДІ АГРІКОЛЬ.

Покупець, який придбав Тойоту Camry  саме в той вечір, отримав  ще й сертифікат на суму  6 000 грн.

–       Вперше авто побачив на фото, сподобалось. Сьогодні позитивні враження підкріпились, тому вирішив зробити подарунок для дружини. Тим більше, на сьогодні, цьому автомобілю альтернативи не має.

Мер Чорткова Михайло Вербіцький вважає, що про авто не потрібно говорити – на ньому потрібно їздити. За словами чоловіка автомобілі фірми Тойоти дуже хороші, тому зраджувати вибору не буде.

–       На Тойоті я вже їжджу вісім років. Маю їх дві. Одну стару виставив на продаж, щоб купити Тойоту Camry. Автомобіль підійде до наших доріг, адже характеристика ходової частини – чудова.

5 та 6 листопада у  салоні Тойота  поціновувачі якості та комфорту мали змогу ближче познайомитися з Toйoтa Camry та протестувати її ходові якості.

Автомобіль Toйoтa Camry можна придбати у салоні Тойота Центр Тернопіль Кристал Моторс за адресою вул. Текстильна,28 ч. тел. 405 888.

Коментарі вимкнені.