Олег Мартинюк про чергове фіґлярство влади

«Нашого Міністра охорони здоров’я України Раїсу Богатирьову обрали віце-президентом Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я  – вищого керівного органу Всесвітньої організації охорони здоров’я. Ця подія є  закономірним результатом таланту і активної життєвої позиції Раїси Василівни.»

Ось вичитав таке на сайті ДонНМУ.
Погодитись, чи що?
Та ні, панове, не можу.

Зрозуміло мені тепер чому з такою помпою роздували мильну бульбашку про, нібито, прийняття Кабміном Державної цільової соціальної програми профілактики, діагностики та лікування вірусних гепатитів на період до 2016 року. Хоча, насправді, її лише схвалили. Постанови Кабінету Міністрів про затвердження до цього часу немає. А скільки було галасу!? Каюся, і я долучився. Тішився, мов теля нерозумне…

А скринька відкривається досить просто. Відбулося це обрання на 66-й сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я, яка проводилася в Женеві. Основною темою 66 сесії визначено: «Як забезпечити врахування питань охорони здоров’я у процесі досягнення глобальних Цілей розвитку тисячоліття». Досить симптоматичним є той факт, що делегацію України на Асамблеї очолювала Міністр охорони здоров’я України Раїса Василівна Богатирьова, а до складу делегації входила директор новоствореної ДУ «Український центр контролю за соцхворобами МОЗ України»професор Н.М. Нізова.
Попередні зустрічі української делегації з очільниками ВООЗ стосувалися, головно, протидії інфекційним хворобам.
Ось тут, якраз в «тему», лжеприйняття Програми.

Низько і підленько, як на мене. Хоча, напевно, це стиль цієї влади!

Коментарі вимкнені.