«Вибори, вибори, кандидати пі**ри» (с)… і у Фейсбуці теж!

Фраза заїжджена, але тепер актуальна, як ніколи. Ще пару днів і нарешті можна знову починати читати газети, дивитись телевізор, і… спокійно заходити на свою сторінку у фейсбуці.

Спам, спам, спам… Максимов, Ратушняк, Гульовський, Пастух, Кухар, Кайда… Не там, панове, шукаєте електорат. Та й не тими методами.

Я вже з добрячий місяць знаю, де і якого дня перебуває кандидат в депутати Михайло Ратушняк. Адже він оперативно інформує «друзів» про всі свої зустрічі. А ще – він вітає мене з усіма святами. І це зовсім не суттєво, що я не столяр та не Зіна. Одне робить добре – трохи навчає історії. Я тепер добряче пам’ятатиму, що у 1492 році Христофор Колумб відкрив Америку…

А от Володимир Гульовський просвітив мене, де знаходиться «Доба Тернопілля»: на шматочку дерева та прапорі «Нашої України». Так-так, адже саме там на своїх фото відмітив пан Володимир популярний портал. «Погляду Тернопільському» пощастило більше – йому «дісталось» слово «УПА».

Володимир Кухар дістає найбільше. Надзвичайно «просунутий» чоловік у фейсбучному середовищі. Сарказм та самовпевненість зашкалюють. Як називають його у ФБ-середовищі «сам народний» кандидат. Правда у нього,  видно, клавіатура барахлить, бо, бідака, без букв «ї», «є», «ю» друкує слова.

Найменше зловживає моїм терпінням Кайда. Зрідка інформує про свою діяльність. Проте радує «липовий» Кайда: цікаві картинки, веселі підписи…

Віртуальні овації «зриває» фейсбучний Віталій Максимов. Такий спортивний мужчинка. Всьо в нього чітко і  ясно: Кличко-Удар-Кайда, і знову Кличко-Удар-Кайда. І навіть не «збивається». Три важливі компоненти заклинання. А раптом прийде успіх?

Жарти жартами. А я таки нетерпінням чекаю того 28 жовтня. Цікаво, на що перетворяться їхні плацдарми для інформування «продвинутих» тернополян. А раптом і далі будуть мене інформувати про важливі всесвітні події…

Юзя Мельник

-1 thoughts on “«Вибори, вибори, кандидати пі**ри» (с)… і у Фейсбуці теж!

  • 09:19 | 25.10.2012 о 09:19
    Permalink

    Розфрендись та й усе. А то бідненький такі моральні стражднання переживаєш!!! 🙂

  • 13:00 | 25.10.2012 о 13:00
    Permalink

    сам #ох добавив їх в друзі і жалієшся… жалієшся на себе дурного…

    • 13:29 | 25.10.2012 о 13:29
      Permalink

      А де ви тут побачили жалість? Просто цікаво спостерігати за цим всім, тому й добавляю у друзі всіх охочих. І переживаю не страждання, а навіть навпаки це все подовжує життя. Весело

      • 10:41 | 26.10.2012 о 10:41
        Permalink

        Юзя, враження що журналісти роз’їли товсті задниці біля своїх ПК, черпають ідеї і натхнення лише в ФБ і десь в нетрях мережі.
        Ви не пробували вийти в люди?
        А біллборди з відомими фейсами Вас не дістають? Замість того щоб публікувати дурниці, проведіть журналістське розслідування – де ж та сміттєпереробна лінія все таки, чи була? І де гроші які на цей проект виділялись? Просвітіть маси, га?
        Поцікавтесь, як пан Максимов хтів прикупити міліцейську поліклініку в м.Тернопліь, і як міліціянти “дали по носі” за такі маневри.
        Є дуже багато цікавих речей, а Ви просто, вибачте, лизнули задницю двом кандидатим, які і так вже пропіарені по саме не можу.
        Ви не думали, звідки гроші на всі ці біллборди? Невже Вам не цікаво, як журналісту? І скільки доброго можна було б зробити, навіть якщо б вони вилікували лише одну дитину з важкою хворобою?

Коментарі вимкнені.