Олексій Кайда, Сергій Надал та Валентин Хоптян – найвпливовіші тернополяни за версією ЗМІ

Громадська організація “Німецька молодь” презентувала результати проекту “Найвпливовіші тернополяни за версією ЗМІ (2011р)”.

Експертами опитування виступили газета RIA+ 20 Хвилин, радіостанція “Українська хвиля” та Інтернет газета “ПРО ВСЕ”.

Окрім загального списку, експерти визначили найвпливовіших тернополян у таких галузях як культура, спорт, політика, бізнес, духовенство, журналістика, громадські діячі та молодь.

Очолюють рейтинг політики – Олексій Кайда, Сергій Надал та Валентин Хоптян. В першу десятку також увійшли Народні депутати України, представник духовенства, культури та директор водоканалу. Замикає десятку астролог Іван Круп’як. Варто відзначити, що з 40 найвпливовіших тернополян лише одна жінка – Любомира Бойцун (відомий краєзнавець) розділила 30 та 31 місця спільно з ресторатором Михайлом Гросуляком.

Михайло Гросуляк, у свою чергу, очолив список найвпливовіших бізнесменів Тернополя. Начальник управління культури та мистецтв Олександр Смик за те що “Оживив мистецьке життя Тернополя, надав йому націоналістичного присмаку” у загальному рейтингу зайняв почесне 4-те місце та очолив список людей культури та мистецтва.

 

 

-1 thoughts on “Олексій Кайда, Сергій Надал та Валентин Хоптян – найвпливовіші тернополяни за версією ЗМІ

  • 20:55 | 16.10.2011 о 20:55
    Permalink

    а Заставний – молодець. рік пройшов від виборів, а він тримає позиції. на фоні тотального панування свободівців – це успіх. хоча думаю, що його будемо згадувати ще не раз, дивлячись на бездарні дії команди Надала

  • 21:11 | 16.10.2011 о 21:11
    Permalink

    Ця видача інфи нагадує мені анекдот:

    – Мамо мамо ви знаєте нас по селі хвалять!
    – Доню, а хто?
    – Я Вас а ви мене!

    Висновок роблю через те що Голова (можливо вже буаший, а можливо і дієвий) громадської організації Німецька молодь Максим Черкашин ,який водночас працює в прес-службі міської ради є на 1 місці в рейтингу молоді! І як в цьому списку пряме керівництво не буде очолювати список?!
    Шановні я розумію, що для скоро вибори ,але такі речі є занадто банальними!

  • 01:23 | 17.10.2011 о 01:23
    Permalink

    а мені дуже сподобалося, причина впливовості цимбалюка, просто і чесно – син губернатора! та і хоптян має дітей і надал і кайда, то напевне всі вони впливові???

  • 11:24 | 17.10.2011 о 11:24
    Permalink

    Є і сини і дочки, але все залежить від конкретних людей, складу характеру і так далі.
    Цимбалюк джуніор не простий собі син губернатора Львівщини, хлопець крутиться в колах високопосадовців не лише на місцевому рівні а і у столиці, не дооцінюєте ви цієї “темноі конячки” нашої політики. Рішає хлопака багато. Але перед парламентськими виборами йому поламають політичну карєру.

  • 11:49 | 17.10.2011 о 11:49
    Permalink

    На скільки це все примітивно! Це просто жах!!! Хоча б написали скільки чоловік взяло участь в опитуванні? 5, 8 чи 10 чол.?

    • 12:09 | 17.10.2011 о 12:09
      Permalink

      За версію трьох ЗМІ. там чітко написано)))

  • 12:39 | 17.10.2011 о 12:39
    Permalink

    Ось уже вкотре читаю різноманітні рейтинги впливу чи впливовості і чим раз більше переконуюсь в їх чи то безглуздості чи то поверховості а може і субєктивності.
    Не хочу образити тих хто дійсно працював і складав оці таблички голосував, але безглуздими є самі критерії. От візьмемо приміром рейтинг бізнесменів: в якомуЛило, Гросуляк і Грод яких люди знають спершу чергу як успішних бізнесменів, а тоді вже діячів і Сороколіта якого ви ж асоціюєте просто з активною життєвою позицією! Чи той самий Шинке який як бізнесмен так і меценат. Щось тут не те……

Коментарі вимкнені.