Ющенко, Яценюк, Тягнибок візьмуть участь у Прощі до Зарваниці. Янукович проігнорував запрошення

У Прощі до Зарваниці візьмуть участь Ющенко, Яценюк, Тягнибо. Янукович проігнорував запрошенняНа Тернопільщині розпочалась  Всеукраїнська та молодіжна Проща до Зарваниці. Тисячі прочан з різних міст об’єдналися в Зарваниці, які візьмуть участь в архиєрейському вечірньому богослужінні, поході зі свічками до чудотворного місця, де відбудеться молебень до Богородиці. Також прибула понад тисячна  колона прочан із Тернополя. Є групи людей, які вирушили у пішу Прощу ще п’ять  днів тому. На 16 годину уже налічується понад 10 тисяч прочан. Вночі  пройде посвячення води та хресна дорога. Для паломників відбудеться духовний концерт на Співочому полі та будуть організовані нічні частування.

Сьогодні до Зарваниці прибули Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав Шевчук та Архієпископ Барселони Луїс Кардинал Мартінес Сістак. Їх на Зборівщині зустріли міський голова Тернополя Сергій Надал, голова обласної ради Олексій Кайда та голова ОДА Валентин Хоптян.

Зустріти Патріарха прийшло багато людей: старшого і молодшого віку, – розповів «Погляду» мер Тернополя Сергій Надал.

–       Не були ніякого лишнього пафосу. Зустріли Патріарха та Архієпископа за українськми традиціями з хлібом та сіллю. Патріарх запросив на завтра усіх до Зарваниці. Приїхав посланець Папи Римського, що в черговий раз підкреслює важливість Святого місця для Тернопля.

На Прощі очікують багато політиків: Олега Тягнибока, Віктора Ющенка, Арсенія Яценюка та народних депутатів, – говорить Сергій Надал.

На захід були запрошені й перші особи держави: Президент України, Голова Верховної Ради, Прем’єр-міністр. Оскільки «кіпішу» серед силовиків не чути, то, ймовірно “перші особи” проігнорували запрошення на Прощу до Зарваниці..

 

-1 thoughts on “Ющенко, Яценюк, Тягнибок візьмуть участь у Прощі до Зарваниці. Янукович проігнорував запрошення

  • 23:01 | 16.07.2011 о 23:01
    Permalink

    Проща, коли грішник прсить прощення в Бога, та несе покуту !
    Це не проща коли політики паразитують на вірі у християн, і роблять з ПРОЩІ політичне шоу, та саморекламу !

  • 13:03 | 17.07.2011 о 13:03
    Permalink

    А міський голова яке віношення має до прощі?, чого це він щось там коментує?

  • 12:17 | 18.07.2011 о 12:17
    Permalink

    Політики на прощі були, нікому не заважали. нічого некоментували. молилися собі і слухали Службу Божу, як і всі. їх і представляти не треба було. люди впізнавали їх і вітали оплесками.

Коментарі вимкнені.