Усім кандидатам мажоритарникам в Тернопільській області пропонують підписати Меморандум про співпрацю з рухом Чесно

Все, останні бажаючі стати народними депутатами відомі. Тепер вони всі будуть вести шалену боротьбу за голоси виборців… А ми, Громадський рух “Чесно” | Civic movement “Chesno” , будемо боротись за голови виборців і доброчесність кандидатів!
Нагадаю, що Чесно пропонує всім кандидатам мажоритарникам в Тернопільській області підписати Меморандум про співпрацю наступного змісту:

МЕМОРАНДУМ
про співпрацю

Ми, учасники Громадського Руху ЧЕСНО та кандидат у народні депутати України в одномандатному мажоритарному окрузі …, підтримуючи вимоги громадськості щодо збільшення фінансової прозорості кандидатів, політичних партій та передвиборчих кампаній до парламенту VIII скликання, домовились про наступне:

І. Кандидат бере на себе зобов’язання продемонструвати свою відкритість перед виборцями та оприлюднити на власному сайті та надати для аналізу учасникам Руху ЧЕСНО:
1. До 3 жовтня 2014 року оприлюднити повну автобіографію;
2. До 3 жовтня 2014 року відкрити майнову декларацію за 2013 рік;
3. За 5 днів до дня голосування оприлюднити деталізований проміжний фінансовий звіт про надходження коштів виборчого фонду кандидата та їх використання під час підготовки та проведення позачергових парламентських виборів (за даними станом на 10 днів до дня голосування);
4. Оприлюднити інформацію про джерела коштів, використаних для формування виборчої застави кандидата;

ІІ. Ініціатори кампанії «ЧЕСНА Рада» зобов’язуються провести незалежне та чесне дослідження кандидатів у народні депутати в одномандатних мажоритарних округах на предмет відповідності вимогам громадськості. Учасники Руху ЧЕСНО зобов’язуються поширити результати дослідження кандидатів (в тому числі, на предмет голосування за так звані «диктаторські закони» 16 січня та фігурування в антикорупційних журналістських розслідуваннях) задля сприяння усвідомленому голосуванню виборців.

ІІІ. У разі обрання до Верховної Ради України кандидат у народні депутати України зобов’язується дотримуватися вимог «доброчесності», а саме:
1. Голосувати у сесійній залі ВРУ виключно персонально.
2. Належним чином відвідувати сесійні засідання та засідання комітетів ВРУ.
3. Зберігати політичну позицію відповідно до волевиявлення виборців.
4. Дотримуватися вимог законодавства щодо захисту прав людини та норм антикорупційного законодавства.
5. Оприлюднити (та регулярно оновлювати) на власній сторінці на офіційному сайті ВРУ повний список помічників-консультантів та адреси офіційних громадських приймалень депутата.
————————–————————–————————–——————–
Станом на зараз отримали такі повідомленняМихайло Головко Олексій Кайда Віталій МаксимовТарас Юрик Oleg Barna Михайло Апостол Іван Ковалик. Прошу інших кандидатів теж зголошуватись, а я обіцяю вимагати у всіх кандидатів підтримати вимоги Чесно!

Координатор Громадського руху “Чесно” в Тернопільській області Омеляна Івана

 

-1 thoughts on “Усім кандидатам мажоритарникам в Тернопільській області пропонують підписати Меморандум про співпрацю з рухом Чесно

  • 15:37 | 1.10.2014 о 15:37
    Permalink

    знаю,шо Юрик, Ковалик, Заставний підписали вже цей меморандум. Видно,хто не боїться чесної відкритої боротьби на виборах

  • 18:54 | 2.10.2014 о 18:54
    Permalink

    Максимо одним із перших погодився підписати мемурнадом. Якщо людина чесна їй нічого приховувати)

  • 17:09 | 6.10.2014 о 17:09
    Permalink

    ЧОМУ В ПОРОШЕНКА ВИКОРИСТОВУЮТЬ КОЛЬОРИ БАТЬКІВЩИНИ ЩО СПРАВИ ВЖЕ ЗОВСІМ КЕПСЬКІ

Коментарі вимкнені.