Світові зірки підтримують Японію через твіттер

Світові зірки почали акції підтримки жителів Японії, які постраждали від 8.9-бального землетрусу і 10-метрового цунамі, що вирував на узбережжі країни 11 березня.

Поп-ікона Леді Гага (Lady Gaga) запропонувала всім бажаючим замовити браслет з написом “Ми молимося за Японію” (“We Pray For Japan”), дизайн якого вона розробила сама. Всі, хто купив браслет можуть відправити на вказаний рахунок будь-яку суму – всі кошти підуть на благодійність.

“Я розробила браслет з молитвою про Японію. Ви можете купити його чи просто зробити пожертву, і ВСІ кошти, виручені від продажу, підуть на допомогу постраждалим від цунамі. Вперед, монстри “, – написала Леді Гага у своєму офіційному сайті і в Твіттері.

Інші артисти також не залишилися байдужими до катастрофи в Японії: вони починають збір коштів і закликають прихильників допомогти постраждалим.

Улюбленець тінейджерів Джастін Бібер (Justin Bieber) закликав своїх шанувальників допомогти Японії і охарактеризував цю країну як “одне з своїх улюблених місць на Землі”. “Мої молитви зараз з ними. Ми всі повинні допомогти їм “– повідомив Джастін у Твіттері.

Поп-принцеса Брітні Спірс (Britney Spears) і зірка R’n’B Алісія Кіз (Alicia Keys) висловили співчуття загиблим і повідомили, що “їх серця розбиваються від співпереживання Японії”. Відомо, що Алісія вже направила чек у Червоний Хрест.

До неї приєдналася зірка хіп-хопу Ніки Мінаж (Nicki Minaj) – вона ретвітить дані про катастрофу і реквізити Червоного Хреста, не забувши згадати, що сама вже перерахувала внесок.

Репер P. Diddy висловив свої почуття емоційно і різко: “Ну ні фіга собі, ви бачили цей землетрус в Японії ??????!!!!!! Давайте помолимось!! Боже бережи Японію!”

Такої ж думки і рокер Слеш (Slash): “Мої думки і молитви зараз з людьми Японії, Боря зі стихією. Цунамі і наступну його шок … Сподіваюся, найгірше позаду”.

Поп-співак Ленні Кравіц (Lenny Kravitz): “Моє серце спрямоване до берегів Японії, які знаходяться в цій непростій ситуації. Я співчуваю тим, хто втратив близьких. З повагою, Ленні”.

Тейлор Свіфт (Taylor Swift), чиє турне “Speak Now” нещодавно проходило в країнах Азії і захопило кілька японських міст, пише: “Я шлю свої думки, молитви і любов усім, хто зараз страждає в Японії …”

Кеті Перрі (Katy Perry) також попросила своїх фанатів молитися за тих, хто “постраждав від жахливої ​​події”.

Свої листи підтримки Японії опублікували зірки шоу American Idol та музичного серіалу Glee.

Російські музиканти, як зазвичай, обмежилися повідомленнями “слава богу, що все це відбулося не в Росії”.

zvuki.ru

Коментарі вимкнені.