Всі Сергії Притули горітимуть у пеклі

На сайті «Главред» відбувся чат із ведучим ранкового шоу «Підйом» на Новому каналі, екс-резидентом «Comedy Club UA» Сергієм Притулою. Спілкуючись із читачами, він розповів про своє перше кохання, Притул-самозванців з соціальних мереж, перший досвід дубляжу мультфільму, про те, чим йому доводиться поступатися заради телевізійних проектів, а також про свою життєву ціль, яка «бігає по квартирі і називає татом Сіійком». Крім того, телеведучий запевнив, що не вірить у кінець світу, зазначивши, що «з нашими цінами на гречку і пальне до нього ще треба дожити».

Подаємо стенограму чату з Сергієм Притулою.

provokator: А чому «ромашка»?

Сергій Притула: «Ромашка» – це слово, яке ми говоримо в «Підйомі». Воно несе позитив. Розумний дядя сказав говорити в ефірі позитивні речі. От ми так і робимо. Трохи подуркуємо, а потім – «ромашка», і все як рукою зняло.

kasya: Здравствуй, Сергей. Я каждое утро смотрю Ваше утреннее шоу на Новом канале, хотелось бы узнать, как Вам удается рано вставать, чтобы появляться вовремя в эфире? Ведь помимо этого Вы ведете еще и корпоративы, которые длятся долго. Большое спасибо за ответ.

Сергій Притула: В ранкових ефірах вже 12 років. До «Підйому» було радіо «Тернопіль» і «Мьюзік-радіо». Втягнувся:)

ігop Дніпpoпeтpoвcьк: До речі, маякни як з тобою познайомитись?

Сергій Притула: Хіба особисто, бо в жодній соцмережі мене немає. Всі Сергії Притули з моєю фоткою в «контактах», «фейсбуках» і прочих «одноклассниках» – самозванці, які будуть горіти в пеклі на великих сковорідках.

Aнacтacия: Сергей, хочу задать вам неудобный вопрос. Как-то журналистская судьба заставила меня обратиться к вам за интервью. Вам обещали фотосессию, обложку… А вы попросили за это отправить вам деньги на расчетный счет. Как это понимать? Неужели вы такая зажравшаяся сволочь?

Сергій Притула: Тут потрібно внести ясність, оскільки Ваше запитання не зовсім відповідає суті розмови. По-перше, мені ніхто нічого не обіцяв, а пропонував знятся для обкладинки глянцевого видання разом із дружиною і сином. На цю пропозицію я відповів своєю, яка звелась до простого знаменника – видання перераховує певну суму коштів на рахунок дитячого будинку, і тоді моя сім’я з радістю зніметься для обкладинки. Особсто мені грошей від глянцю не треба, ці кошти мені до рук ніяк би не потрапили. Якщо моя поведінка викликає у вас асоціацію із зажратою свинею, то так тому і бути.

Aнacтacия: Вы считаете, что уже достигли такого уровня, чтобы давать интервью за деньги? Если вы помогаете благотворительному фонду, то помогайте из своего кармана, а не просите перечислять вам деньги на расчетный счет.

Сергій Притула: Анастасіє, я вважаю що я досяг такого рівня, якого досяг. Питання фінансової пропозиції до глянця не стосується теми «крута-не крута звізда». Мені здається, що це нормальна практика взаємовідносин глянця і медійновпізнаваної особи.
Щодо допомоги фондам і т.д., яку я роблю зі своєї кишені, то повірте, щомісяця я витрачаю на це суми не менші, ніж на утримання власної сім’ї. Допомагаю дитячим будинкам, багатодітним сім’ям, дітям на операції і т.д. І якщо є можливість долучити ще якийсь фінансовий ресурс, то я завжди це зроблю. Наприклад, кошти за написання анотації до книги Макса Кідрука були долучені до фінансової допомоги видавництвом підшефному дитячому будинку. Така ж участь грошей, які мені мали заплатити за дубльований тейлер мультфілму «Гоп». Долучайтесь!

Фи: Сколотили свою бригаду экс-камедиклабовцев и думаете, что вы Иван Ургант?

Сергій Притула: Шоу, з яким я гастролюю, називається «Вар’яти». У ньому немає жодого екс-камедіклабівця. Ні, я не Іван Ургант, Бог милував:)))

inna: Який Ваш улюблений мультфільм?:)

Сергій Притула: Жив-був Пес.

юлинькa: 1) Что думаете по поводу происходящего в Японии? 2) Какие уроки должна для себя вынести Украина? 3) Верите в конец света?

Сергій Притула: Та що тут казати – біда… Можу тільки поспівчувати. Але японці – сильна нація, впевнений, вони зможуть швидко стати на ноги. В них імунітет на подібні речі. А Україна ніяких висновків з цього не зробить. Атомна енергетика – це те, без чого країні буде гаплик. В кінець світу не вірю. І взагалі, з такими цінами на гречку і пальне до нього ще треба дожити:)))

ksenia: Пане Сергію, розкажіть про вашу роботу над мультфільмом «Гоп»? Чи цікава вам ця справа?Ви чимось схожі з тим героєм, якого ви озвучуєте?

Сергій Притула: Перший досвід дубляжу. Успішний чи ні, побачимо після виходу стрічки в прокат. Одноначно хочу ще:))) Дублював кролика – наглуватого, достатньо смозакоханого і егоїстичного. Ну, вилитий я:)) В мультику буде «хеппі енд»:) Рекомендую дивитись.

янкa)): Розкажіть, як просувається конкурс «На Зеландію». Поділіться хоча б кількома цікавими ідеями, які пропонують українські чоловіки, будь ласочка?

Сергій Притула: Сьогодні припинив прийом листів з ідеями і планами дій. Переможця пактично затвержено. Опишу його 4-го квітня, але прізвище нзивати не буду, боїмось, що витік інформації дійде до Новзеландського посольства і йому не відкриють візу. Тоді весь план помсти піде в тин-тарарим.

Maшa: Якби Ви мали змогу започаткувати в Україні якусь премію або нагороду (можна жартівливу), то що б це було?

Сергій Притула: Може, вже така й є, але чогось про неї не чути… Я б із задоволеням відзначав на державному рівні людей, які займаються благодійністю.

Teтянкa: Сергію, розкажіть про Ваше перше кохання. І ще одне питання. Розкажіть якусь цікаву історію, пов’язану із Вашими шанувальницями, фанатками.

Сергій Притула: Оленка. В першому класі. Любив її… аж до того, як в третій четверті вона накрутила мені вуха. Любов пойшла.
Таких історій багато, першим на думку спало те, як дівчика у Харкові принесла на концерт «Файни юкрайни» банку з борщем, про який ми її попросили під час радіо-ефіру.

aлёнкa: А вы бы сами стали участником «Пой, если сможешь»? На что вы вообще готовы пойти ради яркой передачи? На что – ради карьеры?

Сергій Притула: Радше ні, ніж так.
Жертвувати завжди чимось приходиться на будь-якому проекті. Іноді часом, який варто було б присвятити сім’ї, іноді доводиться поступатись пинципами. Іноді, щоб не руйнувати проект доводиться проковтнути обазу… То таке. То – життя.

Илья: Сергей, что Вы думаете о таких проектах, как «Прожекторперисхилтон» и «95 квартал»? Такой юмор Вам близок?

Сергій Притула: «Прожектор» – унікальний проект. Зібрано вершки шоубізу, в гостях від Хью Гранта до Міли Йововіч. Молодці.
«Квартал», попри те, що їх в основному асоціюють зараз із політичним гумором, викликає повагу як структура, яка з команди КВК за десять років пройшла непростий шлях і стала найпотужнішим гумористичним продакшном України. Браво!

nik_k: В одном из интервью вы говорили, что Comedy Club для вас — уже перевернутая страница… Почему? Какие впечатления, воспоминания остались о Comedy Club?

Сергій Притула: «Камедіклаб» закінчився для мене 27 березня 2009 року, останнім виступом в Одесі в «Садах победи». На початку квітня я пішов зі структури, залишившись їй мксимально вдячним за той досвід, який здобув працюючи в «Камеді». Наступні два роки я присвятив самореалізації у дещо іншій телевізійній іпостасі. Мені хотілося б, щоб коли мій син підросте, то про його тата не казали б, що «он глянь, пішов чувак, який слово …уй зі сцени говорив», а те, що тато дублює мультики, веде веселі пограм і т.д. Тому «Камеді» – це минуле. Спогади про нього – майже завжди радісні. Хоча є і не надто.

Mapинкa: Сергей, как Ваше здоровье? Вы не так давно были на больничном…

Сергій Притула: Дякую, Вашими молитвами. Курс реабілітації пройшов, станом на сьогоді «старі рани» ще турбують, але вже не так.

Ivanna: Хотели ли бы Вы сняться в кино? Поступали ли Вам такие предложения?

Сергій Притула: Одного бажаня мало, треба ще бути пофесіоналом в тій справі. Пропозицій не було, і це нормально, бо в контексті акторської майстерності я не є аж надто сильний. Але буду старатись, може, хтось помітить і навчить:)

milk: Чи успадкував Ваш син Ваше почуття гумору, як Вам здається?:)

Сергій Притула: Оооооо, Дмитро Сергійович постійно видає перли на-гора. З найсвіжішого, це ситуація, коли вкладаю малого спати, він розказує мені казочку «Курочка Ряба» і ось доходить до фіналу. Звучить наступне:
«Дід бив – не розбив! Баба била – не розбила! Бігла малеееееенька… шиншила»…:))) Я довго ржав. Через пару днів Дмитрику буде вже два з половиною роки.

Mary_Grail: Чи складно бути потрібним усюди?

Сергій Притула: Складно. А ще важче усвідомлювати, що потрібний ти всюди виключно до тих пір, поки твоя пика світиться по тєлєку. А без нього тільки тим друзям, яким був потрібен і до тєлєка. За що я їх і люблю.

Ganna: Здравствуйте, Сергей! Люблю путешествовать и посещать интересные рестораны. Нравятся Ваши комментарии и рекомендации по этому поводу в «Подъеме». В эфире 28 или 29.03 Вы были в ресторане, где отведали рыбу в соли и черное ризотто (кажется). Мне очень понравился интерьер заведения и сервис, но нужно было убегать на роботу и не досмотрела сюжет до конца. Сообщите название и месторасположение этого ресторана, пожалуйста. И еще вопрос, назовите Ваши кулинарные потрясения в Украине в хорошем и плохом смысле.

Сергій Притула: Чернівці. Готель «Графська садиба». Їхати в напрямку на Цецино, далі по вказівниках.
Щодо кулінарних потрясінь, то їх у мене майже не буває, бо надто вже перебірливий в їжі. Не їм яєць, сала, масла, ікри, чорносливу, холодцю і т.д., тому завжди перепитую про інгридієнти, перш ніж щось скуштувати.
Щоправда минулого року на Полтавщині нагодували нутрією. Сподобалось:)

suka: Добрый день, Сергей!! Скажите, насколько сильно Вы поссорились со своим компаньоном по «Файна Юкрайна»? Планируете ли дальше снимать это скетч-шоу? Есть ли в планах вернуться в «Реал-камеди». Спасибо.

Сергій Притула: Компаньйон – не дружина, щоб з ним сваритись:)))
Я дуже прозаїчно ставлюся до перепетій у бізнесі. В контексті закриття телевізійної історії «Файна Юкрайна», мені взагалі було простіше всіх. Я стояв збоку і дивився, як впродовж кількох місяців два моїх партнери не можуть між собою домовитись. Добре, що на той момент я вже домовився з «Нашим Радіо» про радіоверсію «Файни», яка транслювалась аж до сьогоднішнього дня. З першого квітня ми припиняємо співпрацю з цією FM-радіостанцією і, думаю,до теми «Файни» ми вже більше повертатсь не будемо. Однозачно скажу тільки одне – мені пикро, що проект, в який було вкладено стільки зусиль пішов з екранів так і «не грюкнувши дверима». Але то життя. Роблю висновки на майбутнє.
«Риал-камеді» – це поект Андрія Молочного і його команди. Мене там як не було, так і не буде. Бо як вони мені не потрібні, так і я їм:))) Там достатньо хороших хопців і ще ліпша дівчинка. А свою ностальгію за клубними виступами я вгамовую на вечірках власного шоу «Вар’яти», з яким гастролюю по Західній Україні.

Иpeн: Пане Сергію, рада, що є нагода висловити Вам щирі почуття та побажання творчого успіху. Спостерігаю за Вами ще з часів написання мініатюри про росіян, які приїхали до Карпат. Це я м’яко висловлююсь, а Ви, мабуть, згадали, про що мова. Я ледь не луснула тоді зі сміху… А сьгодні із задоволенням дивлюсь щоранку «Підйом» – позитивний настрій гарантовано. Питання: як убезпечуєтеся і чи не загрожує вам «зіркова» хвороба? А намітки, як на мене, є… Адже з Вашою затребуваністю та популярністю – дуже не хотілося б, щоб така непересічна особистість, як Ви, піддалася цій напасті, бо таких щирих та справжніх українців мало залишилось. Дякую та бажаю розвитку Ваших більш глибоких та серйозних проектів… Щиро, Ірина.

Сергій Притула: А дідько його знає, як помітити в себе «зіркову хворобу». Благо маю таких друзів, яким глибоко до дупи, чи я є телевізійник, чи ні, вони мені ту «зірку» на лобі швидко гасять.
Зрештою, до медійних осіб часто ставляться наперед упереджено, чекаючи що ось-ось зараз почне лупити понти. А потім ще й напосідають: «А чьо ти такий скромний»? А що мені вас на три букви слати, щоб виправдати сподівання:)))?

Kapeнинa: Я из Мариуполя, свободно говорю на русском и украинском, люблю читать, люблю читать украинские книги, люблю Украину. Обожаю шутить и веселить друзей. Сергей, мы бы смогли с тобой стать друзьями?

Сергій Притула: За певних обставин, то чого ж ні? Як карта ляже, фішка впаде, і зорі зійдуться, то все реально.

Racket: Вам подобається своя робота?

Сергій Притула: Не у всіх проектах, де я був задіяний. А загалом так.

Racket: Ви зареєструєтесь у Facebook?

Сергій Притула: Ні.

Kris13: Слава Україні! Сергію, яка ваша улюблена група, футбольна команда, фільм, книга, і на якому факультеті Ви вчились? Вас дуже люблять і чекають у Львові.

Сергій Притула: Героям Слава! Група – міняються з віком. Зараз можу як «Blink 182» слухати, так і Квітку Цісик. Клуб – Карпати, Динамо, Дніпро, Металіст, збірна України. І звісно ж тернопільська Нива! Фільм – «Пропала грамота» і «Тіні забутих предків». Книги – різні і багато. Вчився на «Фінансах».
Львову вітання. До зустрічі після Пасхи!

Alexandra_bel: Сергей, здравствуй. У меня вопрос, может, не очень хороший, но всё же. Понравилось ли тебе в Ужгороде на «Марафоні Бадьорих Ранків»?

Сергій Притула: Мені Ужгород, в принципі, подобається. А по «Марафону…», то трішки незручно перед публікою за те, що втік одразу по закінченню ефіру, але на то були об’єктивні причини – діти «ломанулися» за автографами і виникла тиснява. Щоб діти не потиснули один одного наніц, треба було прибрати причину тисняви – мене. Що я й зробив.

masha1997: Вы есть «В Контакте»? Если да, то дайте, пожалуйста, ссылку на вашу страницу! Большое спасибо.

Сергій Притула: Ще раз повторюю. Нема мене «В контакті». Нема! І не буде!

Cinderella: Добрий день, Сергію! Скажіть, будь ласка, як справи з статутом МАН України? Дякую за відповідь.

Сергій Притула: Чекаю ще інфи від Оксена. Самостійно ще до того не долучався, бо вже давно відстав від МАНівських справ, тож хочеться попрацювати в спілці з людьми, які зараз в струї. Дякую, що своїм питанням підженете мене в тій справі.

shevchuk.valeri@yandex: Привет! Я хотела спросить, а Вы не помните город Тростянец Сумской области и аптеку «Панацея»? Вы еще фоткались с моим братом возле аптеки.

Сергій Притула: Пам’ятаю. Подякуйте власникам за «Вігор». Ми тоді їхали після ефіру в Чернігов у -18 градусів. Позаслабали наніц.

бaльнaя: Вы были когда-нибудь в Крыму? Приезжайте!

Сергій Притула: Скоро так заїду, що не випхаєте.
Новий канал буде знімати величезний проект у Криму. «Підйом» теж туди переїжджає в кінці травня. Так що два з половиною місяці цього літа я в АРК.

вepoникa: Добрий день, Сергію! Скажіть, будь ласка, Ви читали книгу Василя Шкляра «Чорний ворон»? І, якщо так, то які Ваші враження? (Мені здається, що це 100% «Ваша» книга). Дякую! Успіхів Вам та натхнення!

Сергій Притула: Як не прикро, але руки ще не дійшли. От сьогодні й куплю. Дякую, що нагадали.

юкaбyкa: Сергей, вы являетесь кумиром для многих школьников и школьниц. Им нравятся ваше чувство юмора и веселый нрав. Скажите, как вам удается все время на экранах появляться в таком хорошем настроении? У вас нет проблем, или вы их тщательно скрываете?

Сергій Притула: В тому то й проблема, що постійно треба себе стримувати, бо розумієш, що з тебе можуть взяти приклад якісь школярики. У мені вже наполовину стало менше того гульвіси, який був ще кілька років тому:) А якісь проболеми, які виникають у моєму житті, глядача, як то кажуть, «не колишуть». Глядач хоче бачити зранку усміхнено-позитивну пику, і все тут. Тому, «улибаємся і машем».

юкaбyкa: Известно, что с коллегами по работе не всегда находишь общий язык. Были ли у вас такие случаи?

Сергій Притула: Буває, що сваримось, не без того. Але всі – адекватні люди, завжди можемо порозумітись.

вepoникa: Сережа, здравствуйте! Берегите, пожалуйста, свое здоровье, а то моя дочка еле пережила Ваше недавнее отсутствие в утреннем шоу и Ваш заклеенный пластырем лоб! Скажите, какие еще планируются проекты
с Вашим участием? (Сколько радости будет у моего ребенка?) Спасибо!

Сергій Притула: О так, славно мені волинські парубки голову розвалили у замку Любарта:)))
Зараз триває підготовка до зйомок чергових циклів програм «Зроби мені смішно» та «Співай, якщо можеш». Влітку планується зняти купу прорам «Я герой», ди ми з Сашою Педаном будемо ведучими.
Ну, і Підйом ніхто не відміняв.

юкaбyкa: Какое у вас образование? Кто вы по специальности? Как вы попали на телевидение?

Сергій Притула: Економіст. Мав працювати у фіскальних органах. На телебачення потрапив, бо дуже старався. А Боженька завжди винагороджує тих, хто багато працює і дуже старається:)

юкaбyкa: Какова жизненная цель?

Сергій Притула: Бігає по квартирі і називає мене татом Сіійком:) Було б непогано, щоб таких бігало багато:).

юкaбyкa: Сергей, вы когда-то были в городе Николаеве? Если да, то он вам понравился?

Сергій Притула: Бував, і не раз. Дівчинка там у вас одна хороша живе, закохався колись у неї по вуха, тому коли приїжджав у Миколаїв, міста практично не бачив – не до того було:)

Smile: А как вы относитесь к Маше Ефросининой?

Сергій Притула: Люблю і абажаю! Маша – це зірка. А на зірки я можу дивитись вічно.

Marisha_meri: Я люблю смотреть все программы с Вашим участием, но я просто удивляюсь, как у Вас хватает сил на все это? У меня бывают моменты, когда хочется послать всех на … и просто исчезнуть с лица земли! А как Вы справляетесь с депрессией (если она у Вас бывает)?

Сергій Притула: Депресія… Думав, що це вигадали ті, хто не має чим зайнятись. Але недавно почало накривати. Ховаюсь від усіх і грустю:) Або з головою у роботу.

appi@ukr.net: Здоров! Чи є у планах відродити чи створити нове радіо «Тернопіль»?

Сергій Притула: Запитання не за адресою. Я його не відкривав і не закривав. Я пропрацював там прекрасних і незабутніх сім років.

felotif: Сергію! Питання з приводу кастингів. Я ходжу на усілякі кастинги, і співочі, зокрема. Не таланить і все!!! Останній був «Хочеш? Співай!». Так я взагалі зажурилась – виклалась, заспівала, себе показала, а мене навіть в теле-кастингу не показали! Що не так? Елена Felotif.

Сергій Притула: Що не так? Якщо на момент вашого виступу не було якихось технічних негараздів, то швидше за все продюсерам програми здалось, що ви будете нецікаві глядачеві і на вас не буде рейтингу.

K_иллaгepц: Даун ты, Сережа.

Сергій Притула: Ну то що зробиш… Вже як є, так є. І не знаю, як ти з цим живеш. Як ти це терпиш?

Yulka: Привіт, Сергій. Інтеренетом вже давно ходить відео про «Підйом», де ви один одного валите – Фреймут, Педан і ти. Можеш сказати, в житті справді так, чи це був черговий піар-хід?

Сергій Притула: Пародія на програму «Зіркові драми».

Racket: Скільки ви ще будете в «Підйомі»?

Сергій Притула: Допоки керівництво каналу вважатиме мене корисним у цьому проекті, або допоки я не відчую, що став там зайвим.

Bікa_з_Лyцькa_з_бaлoнчікaми: Доброго дня, Сергій! Як ваші враження від Луцька, крім побитого лоба?

Сергій Притула: Я сам наполовину «волиняка». Вся мамина лінія з Вишнівця, що на Тернопільщині. Тож у Луцьк люблю заїжджати, там якось завше тепло приймають. Єдине, що трішки засмутило під час останнього візиту – некерованість натовпу під сценою. Наша охорона відверто не сравлялась, була тиснява, а далі – дивись відповідь на питання про Ужгород:)

saninaleks: Почему вы не недолюбливаете Восточную Украину?

Сергій Притула: Брехня і Єресь! Я ніколи не ділю свою країну на більш улюблені шматки і менш улюблені. Я люблю Україну і крапка. І по фігу – україномовну її частину, чи російськомовну.
Ви ніколи і ніде не прочитаєте і не почуєте від мене проявів нелюбові до Дніпра чи Запоріжжя, Луганська чи Донецька. Бо їх тупо немає!!!

elka96: Яка ваша улюблена їжа?

Сергій Притула: М’ясо!

K_иллaгepц: Как отношения с Ледоколом Бахматовым?

Сергій Притула: Ни-ка-ких. Бачив пару разів його на студії Довженка. Чомусь не вітається. Ну, і я його в цьому підтримую. Отак і ходимо, не помічаючи один одного:))) Красота.

lalala: Вы частенько в эфире отвешиваете комплименты барышням, рассказываете, что в том-то городе чуть не женились, или в том. Одной барышне сказали, что женились бы на ней, если бы встретили пару лет назад. Жена смотрит Ваши утренние шоу? Как она на это реагирует?

Сергій Притула: Нормально реагує. Якщо я перестану говорити жінкам, що вони прекрасні, то я буду зовсім свиня. Зрештою я працюю в ранковому телевізійному шоу, а не в приходській школі. У мене завдання – щасливий глядач за будь-яку ціну. Вдома ефіри обговорюємо рідко.

margo198008: Здравствуйте, Сергей. Сегодня я была на шоу «Бадьорих ранків» в Николаеве с Олечкой Ф.. Огромное Вам спасибо за шутки, веселье и хорошее настроение. Вы такие молодцы! Особенно мне нравятся ваши шутки! Что говорится – не в бровь, а в глаз! Скажите, пожалуйста, как часто Вас штрафуют за «некорректные» слова? И второй вопрос: нет ли между ведущими ревности друг к другу из-за количества пришедших на шоу людей в городах? Спасибо.

Сергій Притула: Не штрафують, тому що некоректних слів в ефірі ми не вживаємо:))) Штрафують мене в основному за неповагу до партнерів каналу. Був оштрафований за те, що негарно поводив себе з газетами «Блік» і «Жизнь».
Ревності щодо кількості людей, яка приходить до мене чи до Олі, немає, бо ми всі розумні люди і розуміємо, що мені в період канікул зібрати в Догобичі натовп в понад 1000 чоловік набагато простіше, ніж Олі під час уроків.
Головне, люди приходять, і ми їм раді!

lalala: У вашего шоу есть сайт? Что-то найти не могу.

Сергій Притула: Сайт в розробці. Запуск – ближче до літа.

Bікa_з_Лyцькa_з_бaлoнчікaми: А поза ефірами «Підйому» у в вас з Педаном і Ольгою дружні стосунки? Чи тільки на камеру?

Сергій Притула: Ми гарно товаришуємо. Часто зустрічаємось сім’ями.

жeчкa: Сергей, как вы оказались в шоу-бизнесе?

Сергій Притула: Жечка, головне – бажання!

oля): Сергію, скажіть, будь ласка, який університет ви закінчили? Я цього року поступатиму і хотіла б стати телеведучою. Чи не порадили б ви мені якийсь з університетів?

Сергій Притула: Я за освітю економіст. Запитання по іститутах для телеведучих – до Фреймут. Вона працює за профілем.

Ruzhaya: У тебя не возникает проблем с соседями? Познакомился уже с теми, куда переехал?

Сергій Притула: Я ще з ними не познайомився. Сподіваюсь, проблем не буде. Я – неконфліктний сусід.

жeчкa: Сергей, вы бы бросили работу ради любви?

Сергій Притула: Ну… То ж воно того… дивлячись, яка то любов, і яка робота… А раптом любов пойшла? І що? А роботу кинув! І ні любві, ні роботи. Ні, не кинув би:)))

alex94: Я слышал, Вы знаете о вьетнамцах на Барабашово, откуда? Жили в Харькове? И как?:)))

Сергій Притула: Щоб знати про ваших в’єтнамців, не обов’язково жити у Харкові:) Є інтернет.

Alla20: Сергей! Скажите, Вы принимаете участие в фонде Елены Пинчук?

Сергій Притула: Я часом долучаюся до проектів, які проводить фонд Олени Пінчук.

жeчкa: Яку мить у вашому житті ви ніколи не зітрете з пам’яті?

Сергій Притула: Останню розмову з батьком і його похрон.

NastushkO_o: Почему вы не едите яйца?

Сергій Притула: Тому що вони огидно смердять!

мapгoшa: Какой был ваш любимый предмет в школе?

Сергій Притула: Географія, історія, англійська.

жeчкa: Сергей, что вас побудило сидеть на этом сайте и отвечать на вопросы совершенно не знакомых вам людей?

Сергій Притула: Цікаво поспілкуватися з хорошми людьми. А ще хтось називає це піар-активністю:)))

Инкa: Привет, Сережа! Скажи, очень часто тебя можно увидеть в «Веранде». Что тебя там привлекает?

Сергій Притула: Я сам – колишній офіціант і добре розбираюсь, яким має бути «правильне» обслуговування клієнта. В тому ресторані я його отримую. Плюс власники зробили хорший дисконт.

жeчкa: Мне всегда было интересно: что в прямом эфире вы делаете во время рекламы?

Сергій Притула: Або спимо, або сваримось:)))

Stasy: Сергій, як вам вчорашній футбольний матч України зі збірною Італії? Не замерзли на стадіоні?

Сергій Притула: На жаль, до стадіону так і не добрвся, мав трохи клопотів.
Рахунок відповідає грі. Шкода, але що зробиш. Може новий тренер щось змінить…
Дорогі друзі, дякую за майже двогодинну бесіду. Мушу бігти.
Бережіть себе і допомагайте людям навколо себе.
Хай щастить.
Сергій Притула.

Коментарі вимкнені.