Хто доклався до неприємної візитівки Тернополя?

Інтернет мережу захопила чергова неприємна інформація про дії міської влади. Витяг – » Чергове, на нашу думку, незаконне захоплення газону, що стало можливим очевидно за сприяння місцевої влади. Замість того, щоб зробити круту алею, із застосування всюдосущої бруківки, якою тернополян могли б насолоджуватись переходячи від вулиці Руської до Тернопільського озера, маємо “ОТ ТАКЕ!!!”
Давайте ще забудуємо МАФАми зелену роздільну смугу по вул. Крушельницькій і торгуватимемо на два боки. Чому ні???!!!
Громадськість Тернополя вже кілько років турбує хаотичне встановлення торговельних павільйонів у необмеженої кількості, будь де, будь яких. Це стало неприємною візиткою Тернополя.
Незважаючи, що це питання офіційно виноситься громадою до п. Надала, змін не яких. Навпаки їх кількість стрімко зростає. Вони стали фактором погіршення умов життя тернополян.
Питання до мера п. Надала – Ви мандруєте по цивілізованих країнах світу, Ви десь бачили що би існуючий газон замостили для обладнання бару або кафе? Ви бачили що би великі дерева, квітник віддали під забудову якогось генделика? Ви бачили, щоби площі автовокзалів, залізничних вокзалів були за заставлені павільйонами та забудовані?
НЕ бачили, бо там такого дикунства не допускають. Їм це не прийнятне, бо там є повага до самих себе, до людей, повага до цивілізованих правил життя. Є поняття принципів цивілізованого розвитку, повага до Законів країни, і врешті решт до рідної землі.
У такому випадку людина, яка таке дозволяє робити демонструє свій духовний світ, свій рівень розвитку, культури.
Ви нищити умови життя багатьох людей, створюєте середовище яке є загрозою для здоров’я людей.
Вам відомо що у любий цивілізованої країні Вас би давно усунули від влади та змусили відповісти за свої дії.
То чому ви таки байдужі до рідної землі та людей ?
У чому сутність патріотизму Вашого та оточення? В історії України не усі вороги так варварські відносилися до людей.
Ви маєте припинити цій злочинний конвеєр. Чекаємо на Вашу відповідь.

Голова громадської організації
«ЕКОАЛЬЯНС» О. ФІЛЬ
29.11.2016

Коментарі вимкнені.