Через Олега Сиротюка з Тернопільщини втік потужний інвестор?

На вчорашній сесії Кремецької міської ради депутатом міської ради підприємцем В.Фендичем було зроблене цікаве повідомлення. Один інвестор з Німеччини готовий вкласти кошти у будівництво плавального басейну у місті Кременці. Проект, орієнтовною вартістю 120 тис. євро, буде на пайових правах – інвестор плюс громада в особі міської ради. Для початку необхідно виділити землю, або ще краще відповідне комунальне приміщення, у якому можна було б розпочати роботи. Враховуючи міські реалії, можливо міській раді і варто було б серйозніше та з інтересом поставитися до даної пропозиції, розглянувши її грунтовно.
На жаль інвестиції до нас не ідуть. На літо був проект запуску цеху по виготовленню кондитерських виробів, але через незрозуміле затягування часу зі сторони обласної адміністрації (за пана Сиротюка) інвестор залишив Кременеччину, а на даний час повним ходом запустив виробництво потужністю 250 робочих рук у Словаччині. Прикро…
Напевне в силах міської ради було б і надання допомоги по створенню центру реабілітації для хворих на ДЦП. На даний час потреби мінімальні – спортзал, а відповідно – приміщення. Як зазначили батьки хворих дітей приміщення має відповідати розмірам приблизно котельні радянського типу. Маючи приміщення можна було б з чогось розпочинати.

Народна рада

-1 thoughts on “Через Олега Сиротюка з Тернопільщини втік потужний інвестор?

  • 17:08 | 26.12.2014 о 17:08
    Permalink

    А в другій світовій війні Сиротюк не винен зі Свободою?

  • 17:15 | 26.12.2014 о 17:15
    Permalink

    Слухайте, автору, помийтеся з фендечем вашим холодною водою. Який дебіл вкладе сьогодні 120 тис.євро в Кременець?кому ваша дира забита податками треба? вітповісти????? вітповідаю-нікому окрім вас і Кремечан!!!!! Бувайте здорові, не живіть в ілюзіях.

  • 14:00 | 27.12.2014 о 14:00
    Permalink

    то через Кулика той інвестор втік.
    до читача, звик жити в дирі. вот і живи. і не заважай нормальним людям жити по людськи.

Коментарі вимкнені.