Прості кекси з персиками (рецепт)
200 г масла, 200 г цукру, 4 жовтки, 40 мл молока, 0,5 ч.л. соди, 100 г муки, 80 г крохмалю, пакетик ванільного цукру, консервовані чи свіжі персики, абрикоси чи сливи
Приготування: 200г масла розтерти з 200 г цукру. Збиваючи цю масу ввести по одному 4 жовтки, влити 40 мл молока, + 0,5 ч.л. соди, 100 г муки, 80 г крохмалю, 1 п ванільного цукру. Тісто має вийти консистенції домашньої сметани.
Викласти в формочки на 2/3 висоти а зверху покласти половинку персика чи абрикоски, а можна і сливи (можна концервовані).
Пекти 20-25 хв при 190-200 градусів.
Коментарі вимкнені.