Ексклюзивне інтерв’ю з переможцями Західноукраїнської ліги КВН

"Оптом дешевше"

Інтернет-газета “Погляд” вже розповідала нашим читачам про фінал Західноукраїнської ліги КВН, що відбувся 24 лютого в Тернополі, де перемогу здобула рідна тернопільська команда “Оптом дешевше”. Це перше досягнення команди такого гатунку і сподіваємось не останнє. “Погляд” вітає переможців і бажає команді нових звершень!

Журналісти інтернет-газети “Погляд” взяли ексклюзивне інтерв’ю в “Оптом дешевше” з нагоди їхньої перемоги у ЗУЛ”:

– А звідки пішла назва «Оптом дешевше» і що вона означає?

–  Назва появилася спонтанно, її запропонував капітан “Антіфрізу” (тоді ми ще так називалися) Ткачук Василь. Він десь по телевізору побачив фільм “Оптом Дешевше” про сім’ю, де є багато дітей – от і прийшло в голову так назватися. Всім сподобалося і вуа-ля!

Як Вам вдалось зібратись у таку цікаву і могутню команду? З чого все починалось?

Ну могутніми нас ще рано називати, а дивлячись на нас худих взагалі напрошується слово “бідолашні”. Все починалося з Кубку Технічного Університету 2007 року, де наша команда сформувалась на основі групи ПК-21.Тоді ми ще виступали як “Антіфріз” . З того часу багато хто грав з нами, з кимось склалося, з кимось не дуже. І не обійшлося звісно без допомоги старших друзів – команди КВН “VIP”, які допомагали нам і радили.

Доречі ми деколи збираємся помянути всіх, хто більше “не з нами”. Вітя – наш “звукач” в церкві свічку за них ставить (по крайній мірі він так каже).

Чи пам’ятаєте свій перший виступ? Які були відчуття?

– Першим нашим виступом (саме команди “Оптом Дешевше”) був фестиваль Західно-Української Ліги КВН … Переживали страшно, але в загальному зал сприйняв нас дуже добре і ми пройшли в 1/8 ЗУЛ. Це для нас було дуже велике досягнення і тоді попаданню в 1/8 ми раділи певне не менше ніж нещодавній перемозі в ЗУЛ! І саме цей день (28 лютого) ми вибрали днем народження нашої команди.

– Яку гру запам’ятали найбільше? І чому?

– Памятних ігор було багато… До них можна віднести останій фінал ЗУЛ, само собою. А ще був концерт в Дрогобичі, коли ми запізнилися на годину через те, що наш бус подорозі замерз. Спочатку на очах в глядачів встановлювали апаратуру, а потім одразу ж на сцену… Але переможцем в цьому рейтингу стане наша перша виїздна гра на фестиваль “Галицької ліги” в м.Турка Львівської області. Самої гри ми не дуже памятаємо, але з’їздили класно!

– А яка команда КВН на Вашу думку, найбільш схожа до Вас?

Ну подібних на нас нема. Повірте на слові, ми добре шукали в “гуглі”! Якщо чесно, ми стараємося не бути схожими на жодну існуючу команду КВН, а вносити шось своє оригінальне і не повторне, хоча нашим стилем є і класика КВН, але щоб того досягти, приходилося вчитися на існуючих типажах і стилях, тому найбільш схожим є стиль команди “VIP” , які нас “виховували” і по стопах яких ми стараємся йти

Які ваші улюблені команди КВН?

Ну їх багато. Причому в кожного свій смак. Ірі наприклад подобаються команди кавказької націанальності, Васі і Андрію команди більш нестандартного стилю, а нашому “звукачу” Віті, ті які просять посидіти в них на звуці. Сподобатися нам може будь-яка команда, головне шоб смішна. Легше відповісти на питання яка команда нам не подобається: Кефір (Нягань). Отак-то.

– Як Вам відчуття – бути чемпіоном ЗУЛ?

Та хоть би шо – як пити дати. Ну а якщо серйозно – то відчуття дуже хороші і позитивні, адже вигравати десь в інших містах приємно, а вдома в десять разів приємніше! Але відчувається і певна двозначність: впринципі і гордишся собою, тим що чогось добився, а з другого боку, треба відповідати статусу і рости далі! Це велика відповідальнісь. Плюс хочеться щоб колись це стало нашим найменшим досягненням.

– Які плани в команди «Оптом дешевше» на майбутнє?

Планів багато і всі “Наполеонівські”. Поганий солдат, який не хоче стати генералом, так само і погана команда КВН, яка не хоче Виграти Вищу Українську лігу (ВУЛ). Найближчим часом ми штурмуємо Слобожанську лігу в Харкові, яка є “Аміковською”, і через яку можна попасти в ВУЛ.

– Що побажаєте своїм фанатам і тернополянам?

Ну фанатам хотілося б подякувати за підтримку, і ми надалі будемо старатися радувати їх жартами. А побажати хотілося б певне нашого (вже банального в квнівських колах) “щастяздоровялюбовідобра і багато племінників”. А всім тернополянам “Любіть КВН , адже хвилина сміху продовжує життя на 15 хвилин, а сміх з нашого гумору – на цілу годину, тому що Оптом – Дешевше”.

А на десерт пропонуємо Вашій увазі відео-ролик, з яким “Оптом дешевше” перемогли у фіналі ЗУЛ:

Андрій Бест

-1 thoughts on “Ексклюзивне інтерв’ю з переможцями Західноукраїнської ліги КВН

  • 17:19 | 9.03.2011 о 17:19
    Permalink

    Ви найкращі! Обожнюю ваші жарти !

Коментарі вимкнені.