Регіонали віддадуть зарплату на червоні прапори для Західної України

Партія регіонів виділить кошти зі своєї зарплати для закупівлі копій Прапора перемоги для Західної України.

Про це заявив народний депутат України від Партії регіонів Вадим Колесніченко. Він додав, що висловлювання опозиційних політиків про нібито відсутність у бюджеті необхідних коштів для закупівлі копій Прапора перемоги є спекуляціями, щоб перешкодити гідному вшануванню ветеранів Великої Вітчизняної війни.

“В останні дні кілька опозиційних партій і політиків розкручують тему про те, що в них, у підконтрольних їм органах влади та місцевих радах Західної України немає грошей на виготовлення копії Прапора перемоги. Більше того, в ЗМІ запускаються абсолютно міфічні цифри про нібито мільйонну вартість виготовлення прапорів. Через це Прапор перемоги нібито не буде вивішуватися. При цьому такі діячі намагаються ще й спекулювати питанням пільг і виплат для ветеранів “, – сказав Колесніченко.

“Зрозуміло, що все це робиться з єдиною метою – перешкодити гідному вшануванню українських ветеранів та українського народу-переможця у Великій Вітчизняній війні; увічнення пам’яті мільйонів жертв націонал-соціалістичного режиму фашистської Німеччини”, – зазначив він.

У зв’язку з цим народний депутат запропонував “усім органам влади та місцевим радам Західної Україні, кому не вистачає коштів на Прапор перемоги, оперативно і невідкладно сформувати заявку на його ім’я про потрібну кількість копій прапора”. За його словами, найближчим часом всі заявки будуть розглянуті і задоволені на безкоштовній основі, в якості донорської допомоги з метою розміщення Прапора перемоги поряд із державним прапором на державних установах.

При цьому політик підкреслив, що потрібні кошти на купівлю прапорів будуть виділені з його особистої зарплати, а також зарплати інших народних депутатів України – членів парламентської фракції Партії регіонів.

Нагадаємо, 4 травня, голова фракції ВО “Свобода” Ірина Сех підтвердила інформацію, згідно з якою у Львівській області немає достатньо червоних прапорів, аби забезпечити виконання закону 9 травня, а також немає “матеріальної закладеної складової” для того, щоб реалізувати закупівлю.

ZAXID.NET

Коментарі вимкнені.