Тернопільська міліція придбала 11 Daewoo Lanos

Відділ державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області за 880 тис грн. придбав 11 Daewoo Lanos у ПАТ «Українська Автомобільна Корпорація» в особі Філії «Автоцентр на Теремках» (група нардепа Таріела Васадзе).

Нагадаємо, на початку червня  стало відомо про намір уряду направити 4-5 млн. євро, отримані від продажу Японії вуглецевих одиниць, на оновлення парку патрульних автомобілів МВС. За словами заступника глави МВС Дмитра Ворони, в рамках схеми «зелених» інвестицій буде замінено 2 тис. патрульних машин марок ВАЗ і УАЗ на нові автомобілі Toyota Prius з бензиново-електричним двигуном Hybrid Synergy Drive. Парк легкових автомобілів МВС складає 12,7 тис. машин, з яких 30% потребують «негайної заміни». «Це автомобілі, введені в експлуатацію 20 років тому з витратою пального 12-17 л/100 км. Щороку кожен такий автомобіль викидає в атмосферу 27,5 т діоксиду вуглецю», – наголошується в повідомленні МВС.

За даними «Toyota Україна», ціна моделі Prius залежно від комплектації варіюється в межах $35,2-43,2 тис. (24,7-30,3 тис. євро).

Коментарі вимкнені.