У Тернополі ізолювали мікрорайон

Ремонт вулиці Максима Кривоноса, що в обласному центрі, – подія бажана, довгоочікувана і наболіла. “Буде й на нашій вулиці свято!” – раділи тернополяни, коли ремонт нарешті розпочався – робітники почали міняти бордюри. Проте сьогодні, коли в хід пішла серйозна техніка, тернополяни не раділи, адже вулицю Максима Кривоноса перекрили без попередження в розпал робочого дня.

– Мій синочок нездужає, – жаліється молода мати, – ми мали поїхти в дитячу поліклініку, що по вул. Миру. Чекали чекали, а вивилося, що транспорт не їде, бо вулицю ремонтують. Доведеться вертатися додому…

На зупинці біля магазину “Обрій” нарікає пані середнього віку:

– Як це так? Я 45 хвилин чекаю тролейбус №1 або маршрутку №16, а виявляється, їх взагалі не буде, бо дорога перекрита. Мені потрібно добратися на вул. Карпенка, пішки йти дуже далеко. Хіба так можна? Чому дорогу не ремонтують в суботу, коли менше пасажирів, або в неробочий час?

Підтримує жінку і літній чоловік з важкою сумкою:

– Коли ремонтували вулиці в центрі, то хоч попереджали. А тут на людей просто не зважають. Фактично серед білого дня цілий мікрорайон виявився ізольованим. Як тепер добиратися? Мені до “Берегині” треба.

А молода дівчина в спортивному костюмі, очевидно, настроєна більш оптимістично:

– Що, нічого не їде? Перекрили дорогу? Та, добре що сказали, не буду дурно чекати, піду пішки. Мені не важко. Інша справа – пенсіонери. А взагалі, це неподобство – там же зупинка педуніверситету, школи, багато людей змушені будуть топати пішки. Ще б хоч тротуари поремонтували, а то там ноги можна переламати і взуття псується – покриття зовсім понищено, іти на шпильках – то взагалі неможливо…

Сподіваємося, вулицю Максима Кривоноса все ж таки поремонтують швидко і якісно. Проте багатьом тернополянам сьогодні довелося міняти плани. А про зіпсований настрій годі й казати, – пише сайт 0352.com.ua.

Коментарі вимкнені.