Відомий ведучий найбільших фестивалів створив свій гурт і заспівав про… Тернопіль

Зовсім нещодавно у Києві народився новий україномовний гурт, що виконує пісні в стилі фанк. Назва йому «MagaZIN». Солістом став відомий ведучий найбільших фестивалів країни: «Славське-рок», «У.РОК», «Горлиця», «Захід» – Зіновій Карач (Fackelmann), знаний на західній Україні, як Зеник, а серед друзів – Зіна. Власне, оце його столичне псевдо й лягло в основу назви гурту.

Є цікавим той факт, що в одній з найперших пісень даний гурт «MagaZIN» згадав Тернопіль. Крім того, пісня була написана саме в Тернополі рік тому.

–     Сам я родом з Тернопілля. Тому й знайомих маю тут чимало, – розповідає Зеник. – Саме тому минулої осені я приїжджав у Теребовлю на весілля друга. Так як до Києва без пересадки добратися не було змоги, то пересідати на інший потяг я вирішив ніде інакше, як у Тернополі. Чекати доводилося немало, тому я подався в «Козу». Там, власне, й народився в мене текст «Потяги в Тернополі»  – про вітряного хлопця, що любить весело відпочивати «під мухою» та з дівчатами.

Між собою члени групи називають цю композицію «Закарпатський кон’як три зірочки і пакет “BOSS”». У ній йдеться про те, як одного дня герой пісні сидів у кав’ярні в Тернополі, чекаючи свого потяга. Хлопець напився, почав «липнути» до дівчат, адже їх у місті немало, а далі… нічого не пам’ятає. Прокинувся зранку – голий, брудний, обідраний – його обікрали. І хоч він залишився зовсім без нічого, але «грів» його той факт, що він все-таки у Тернополі.

Уже на перших репетиціях гурту хлопців відзняли на I-Phone, і ми можемо, хоч і з поганою якістю звуку, але з хорошою якістю фанкового драйву, почути неймовірну історію про хлопця, котрий чекав свого потяга у нашому рідному, файному Тернополі. Увага! Дане відео містить нецензурну лексику!

Довідка

Гурт «MagaZIN» народився у вересні 2011 року. До його складу входять:
Костя “Пузо” Сєргєєв – барабани
Сєргєй “Чєрвяк” Нєбєсний – бас-гітара
Макс “Качок” коліснічєнко – гітара
Жека і Жека – тромбон і труба відповідно
Андрій “Рижий” Мітновіч – бек вокал
Зеник “Малой” Карач – вокал, автор

 

Люба Вовк, “Погляд”

-1 thoughts on “Відомий ведучий найбільших фестивалів створив свій гурт і заспівав про… Тернопіль

  • 22:57 | 6.10.2011 о 22:57
    Permalink

    ведучий він суперовий. а в житті- вкрай неприємна людина із замашками зірковості…

  • 16:06 | 19.10.2011 о 16:06
    Permalink

    брехня!! він дуже гарна людина, він помітно відрізняється відхвацькуватих музикантів, яких в нашій країні сьогодні багато. Зеник молодець, нехай твій шлях буде глажкий а поруч завжди будуть вірні друзі))

Коментарі вимкнені.