У Тернополі відбудеться свято літератури – “Джура-фест-2013”

25-27 квітня 2013 року  в Українському домі «Перемога» відбудеться IV Всеукраїнський фестиваль української книжки «Джура-фест-2013».

Фестиваль «Джура-фест» є одним із тих заходів, який привертає увагу до книги, прививає любов до друкованого слова і розпалює цікавість читача.

Минулоріч у «Джура-фесті» взяло участь 43 видавництва, які не тільки привезли до Тернополя свої книги, а й відомих авторів, організували різні майстер-класи і презентації. Загалом відбулося понад 60 зустрічей письменників із читачами в Українському домі «Перемога», бібліотеках і навчальних закладах міста. Більшість минулорічних учасників уже підтвердили своє бажання приїхати знову до Тернополя. Отже тернополяни знову матимуть можливість, придбати книги за цінами виробника, поспілкуватися із улюбленими авторами і відвідати чимало цікавих заходів у рамках фестивалю.

Традиційним для фестивалю української книжки «Джура-фест» став вечір співаного слова, під час якого ще більше закохуєшся у рідну мову у вміння бардів знаходити несподівані метафори і підмічати усі тонкощі нашого життя. Цьогоріч також представники авторської пісні запропонують цікаву програму, яку зможе почути кожен бажаючий, адже вхід на цей вечір є безкоштовним.

Коментарі вимкнені.