Як декомунізувати тернопільське пиво

Родина Альфреда фон Вакано. Усі сини також були пивоварами, правда, їх роки припали на період радянської влади. Не повелось козівчанам в Росії. Спочатку батька як підданого Австро-Угорщини з початком світової війни звинуватили у шпигунстві та інтернували, а синів за СРСР - чекала доля всіх буржуїв (с) С. Ткачов
Родина Альфреда фон Вакано. Усі сини також були пивоварами, правда, їх роки припали на період радянської влади. Не повелось козівчанам в Росії. Спочатку батька як підданого Австро-Угорщини з початком світової війни звинуватили у шпигунстві та інтернували, а синів за СРСР – чекала доля всіх буржуїв (с) С. Ткачов

“Триває хвиля декомунізації їжі. Вже майже ніхто не пам’ятає горілку “Московскую” і “Столичную”, замість сиру “Російський” маємо – “Руський”. Правда, з насінням соняшника якось не тойво вийшло – ніби сиділи бандерівці в криївках і тільки те й робили, що лузали соняшник…

©Сергій Ткачов
©Сергій Ткачов

А з “Жигулівським” треба також щось робити. Або повернути первісну назву “Віденське”, або ж назвати “Козівське” за місцем народження його автора Альфреда фон Вакано – власника Самарської пивоварні”, — написав у своєму акаунті на Фейсбуці тернополянин, історик Сергій Ткачов.

©Сергій Ткачов
©Сергій Ткачов

 

Comments are closed.