Обличчя Тернополя: Андрій Цибульський бажає творити державу

Продовжуємо знайомити своїх читачів з чудовими та світлими людьми, які живуть на теренах нашої області у проекті “Обличчя Тернопільщини”. 

Знайомтесь – Андрій Цибульський.

 Андрій Цибульський

Народився та живу в Тернополі.

Ще з шкільних часів мене переповнювало бажання бути причетним до процесу державотворення,  тому починаючи з перших кроків студентського життя активно займаюсь громадською та політичною діяльністю.

Люблю спорт та активний відпочинок. Переконаний, що людина повинна вчитися на протязі всього життя тому багато часу приділяю вивченню та аналізу цікавої наукової інформації та намагаюсь постійно самовдосконалюватись щоб іти в ногу з часом.

Життя вчить, що боятися не варто нічого, інколи потрібно стиснути зуби та йти до своєї мети. Ніщо не повинно ставати перешкодою для досягнення цілей в житті та прагненню бути щасливим. Треба пам’ятати, що навіть якщо ти падаєш 365 разів на рік все одно потрібно підніматися і Бог тебе прийме таким який ти є.

Всі свої мрії намагаюсь переформатувати в цілі, оскільки знаю, що здійснення мрій робить людину щасливою!

Тернопіль люблю за спокій та компактність, тут завжди легко добратися з однієї частини міста в іншу і за короткий час вирішити багато справ.

Допомагаючи та піклуючись про когось сам бодай на мить стаєш щасливішим. Тому допомагайте ближньому, любіть, радійте життю, тримайте в чистоті наше місто, робіть завжди правильний вибір для себе та своєї країни і просто будьте щасливими!

Кожен із Вас може стати обличчям Тернополя, Збаража, …, містечка чи села Тернопільської області та розповісти про свої мрії, улюблену справу. Для цього просто напишіть на електронну адресу info@poglyad.te.ua або залишіть коментар у групі Вконтакте.

Коментарі вимкнені.