Підозрюваний у вбивстві Ірини Мукоїди залишатиметься під вартою без можливості внесення застави — так вирішили судді

Сьогодні в апеляційному суді Тернопільської області розглядали скаргу, подану захистом неповнолітнього Василя Г., який підозрюється у вбивстві Ірини Мукоїди з селища Вишнівець.  

Захисник просив застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту за місцем проживання.

Заслухавши всі сторони та вивчивши наявні матеріали, о 17:13 год. судді прийняли рішення — відмовити захисту у задоволенні скарги. Оскаржувану ухвалу слідчого судді від 3 липня щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без визначення суми застави залишено без змін.

Нагадаємо, сьогодні начальник головного управління нацполіції у Тернопільській області Олександр Богомол оприлюднив нові деталі вбивства 17-річної вишнівчанки Ірини Мукоїди. Зокрема, стали відомі результати експертизи ДНК з речей, які знайшли на місті вбивства та були вилучені у підозрюваного. На експертизу було спрямовано кілька предметів з місця вбивства та вилучених у підозрюваного: ніж, запальничку, штани підозрюваного зі слідами крові.За словами Олександра Богомола, на поверхні ножа виявлено сліди ДНК підозрюваного та вбитої. Кров на одязі підозрюваного теж збігається зі зразками крові потерпілої. Жодних доказів не знайшли на запальничці.

Коментарі вимкнені.