Новий рік сьогодні наступити мусить… широким фронтом

Висить, ябко висить.
Хто дістане – вкусить.
Новий рік сьогодні
Наступити мусить!
Наступати можна широким фронтом. Наступати можна на мозолі, на хвіст, і ще багато на що. Но…Наступати широким фронтом ми не будемо, бо для цього в нас немає політичної волі, бо це автоматічеськи означає, що ми наступимо на мозоль Хуйлу.Потому в нас, просто, наступить Новий рік, а ми, за звичкою, будем наступати по інерції… В то, в шо привикли.

З Новим роком!
ВІтаю моіх читачів і критиків.Особливо, читачів з Аеропорта, Пісків, Курахова, Маріуполя і Гукового.Окремо дякую Миколі Швабу за друковану версію “Файних новин”, котру довозили на передову.ТАКИХ ЧИТАЧІВ у мене ще не було!
А критики…Ну, вибачте : я недавно освоїла бойовий суржик, над застосуванням де-яких його прийомів досі вагаюся. Але я працюю, бляха, над вдосконаленням.
Я щодня вивчаю
Кілька сквернословій.
Щоб ви мені були
На весь рік здорові!
Вітаю моіх друзів. Старих(ну, ето ще – як посмотрєть) і нових.Чесно : лише от в останні дні цього року до мене дійшло, що : ВСІ НАЙКРАЩІ ЛЮДИ КРАЇНИ – моі друзі.І не лише у віртуалі пейсбуку.Захисники, Герої, бджілки-волонтери, талановиті автори, вчителі, медики і, просто, чудові і світлі люди.А ще : Коти, Лисиці, Вовки, Білочки, Панди і Коали. Дякую вам : Надійка Греса, Оля Грановська, Татуся Бо, Вчоний Кіт, Люда Лещук, Сергій Злючий, Інна Роменська, Світлана Солошенко, Лю Пка Вовк……………………………. Убіца тапком(!) всіх не перечислю! Я вас люблю!
Ви такі – чудові!
Ну, вопше – прекрасні!
Хай в Новому році
Все буде в вас класно!
Окремо вітаю всіх кролікофілів, котрі регулярно мене тролили.
Реформи, реформи :
На бюджеті латки.
Дві зарплати в році
Підуть на податки!
ВІтаю Юлєботів, котрі натхненно весь рік очікували реінкарнації.Мама вам подарувала під йолку весілля Жужі.
Весілля, весілля :
Юлі волю дали.
Усім батальйоном
Гарно погуляли.
Батальйон “Батьківщина” просто з весілля Жужі поп@здував на фронт. Чи я шото не так поняла?
Вітаю всіх, хто обирав нашу ВР.Воістину, там представлені всі варіанти йобнутості нашого общества.Тобто нас з вами. Тільки от мені за свого нардепа не соромно. Рука в нього не здригається ні на кнопці у ВР, ні на гашетці на передовій.
Вітаю всіх адептів однотурового Президента. Тепер слухайтесь його. Слідкуйте за міжнародною ареною і не звертайте уваги на цирк у вас під носом.
Маєм Президента.
Він – однотуровий.
Дай йому, Бог, сили
Пижжити по-новій!

Вітаю всіх! Всіх-всіх!
Новий рік – рік Кози-Дерези! Наш рік! То нічого, що на півбока луплені. Нє фіг було 23 роки підставлятись. То нічо, що хотіли нас купити за півкопи. І аванс повернуть, і доплатять, і контрибуцію виплатять потихеньку. Куди вони дінуться? Ми ж тепер – Сила! Ми ж – нація Героїв!
І поки бджілки-волонтери Героїв підтримують, поки ми з висоти “Рєпки” сміємось ворогам в очі, поки на стражі мірового порядку стоїть Дід Свирид, а Татуся Бо пече офігенні колобки – ми непереможні!
СВЯТКУЙМО!
Де Коза ногою – там жито копою,
Де Коза ходить – там усе родить,
Де Коза рогами – там ворог вперед ногами!
Все буде добре!

Дзвінка Торохтушка

Коментарі вимкнені.