Тернопільський митрополит є бізнес-партнером Хоптяна?

владика Василій СеменюкКористувач соцмережі Фейсбук Георгій Остапович стверджує, що в час останніх подій в Тернополі, голова ТОДА Валентин Хоптян отримав підтримку від Митрополита УГКЦ Василя Семенюка і переховувався Тернопільській вищій духовній семінарії УГКЦ (мікрорайон Велика Березовиця).

“Пані та панове, тут багато було мовлено слів та озвучено закликів про позбавлення регандовичів фінансового живлення шляхом бойкоту товарів і послуг, які виготовляють та пропонують регандонські підприємства. Я цілком підтримую такі дії.

Бажано, що цей фінансовий вплив не обмежувався напівдіями і супроводжувався максимальним інформаційним тиском. Хочу підкреслити, що в такій справі зовсім недопустимі є двоякі стандарти, напівзаходи чи подвійна мораль. Тобто, країна не лише повинна знати всіх своїх “херроїв”, але й бути максимально поінформована про всі їх “підкилимні” інтриги та дії їхніх давніх прихованих помічників.

Зараз я озвучу одну цікаву інформацію, яка може спричинити шквал фанатичних нападів в мій бік. Тому зразу попереджую, що Я НЕ МАЮ НА МЕТІ ображати релігійні почуття чи насміхатися над віровизнавчим вибором прихожан УГКЦ. Але, виходячи з твердження, що країна таки повинна знати всіх своїх “херроїв”, звертаюся в першу чергу до греко-католиків Тернопільщини, щоб саме їх спонукати до здійснення тиску і впливу на своїх церковних очільників в Тернопільській області.

Всім нам відомо, що коли беззаконня терористичного режиму “пр” в Україні сягнули свого піку, то з метою відновлення прямого народовладдя 25 січня цього року мешканці Тернополя відібрали в регандовичів та повернули територіальній громаді споруду Тернопільської ОДА. Цього ж числа рішенням сесії облради адмін-адепт регандовича гр. Хоптян В.А. був звільнений з посади голови Тернопільської ОДА, а на території Тернопільської області єдиним легітимним органом влади було проголошено Народну Раду. Тернополяни знають, що протягом цих кількох січневих днів переляканий за свою шкуру Хоптян В.А. відмовлявся від спілкування з представниками НР і переховувався від громадян в невідомому місці. Так от, повідомляю, що пристосуванець регандовичів гр. Хоптян В.А. таємно переховувався в… Тернопільській вищій духовній семінарії УГКЦ (мікрорайон Велика Березовиця). Переховувався він там з ініціативи та “благословіння” Тернопільсько-Зборівського Архиєпископа і Митрополита УГКЦ Василя Семенюка. Якийсь дивний вчинок Тернопільського очільника УГКЦ, особливо коли згадати, що сам В. Семенюк свою духовну кар’єру починав ще “підпільним” греко-католицьким священиком і завжди говорить, що він є “шчирий український патрійот”. Дивний для тих, кому не відомі фінансові справи та інтереси самого Миртополита Семенюка.

Так от, доводжу до відома вірних УГКЦ Тернопільщини, що Тернопільсько-Зборівський Архиєпископ і Митрополит УГКЦ, Василь Семенюк є крупним бізнес-партнером адепта “стада регандонів” громадянина Хоптяна. Особливого розмаху це “партнерство” набуло з того часу, як Хоптян очолив ТОДА. Також, через Хоптяна та інших керівних члєнів “пр”, Митрополит Василь Семенюк, як фінансовий партнер, бере участь у Буковельських проектах “пр”. Значить, для Архиєпископа Семенюка гроші таки не пахнуть…

Тобто, Митрополит УГКЦ Василь Семенюк у своїй семінарії переховував від гніву громадян свого ж бізнес-подєльника, добре розуміючи, що Хоптян є прямим учасником терористичного антинародного формування “пр”.

Ще раз наголошую – це не сарказм. Я шаную релігійні почуття греко-католиків. Просто вважаю, що вірні УГКЦ Тернопільщини повинні знати, як і для чого конкретна керівна особа церковної верхівки використовує фінансові пожертви своїх парафіян, що саме цими пожертвами чесних людей Митрополит Василь Семенюк частково фінансує та підтримує існування терористичного антиукраїнського формування “стадо регандонів”.

Звісно, що документального підтвердження я надати не можу, бо ієрархи УГКЦ, які поділилися цією інформацією, бояться церковних репресій зі сторони вкрай мстливого та злопам’ятного Митрополита, який через свій фінансовий стан та наявність свого родинного клану має одну з найвпливовіших позицій в середовищі УГКЦ”.

Користувач наголосив, що дана інформація носить політичний, а не релігійний характер, і що він не має на меті принизити віровизнавчі почуття та розпалювати міжрелігійні суперечки між українцями.

-1 thoughts on “Тернопільський митрополит є бізнес-партнером Хоптяна?

  • 08:40 | 18.02.2014 о 08:40
    Permalink

    Автор статті провокатор від Медведчука!!! Потрібно мати мажу навіть в брехні! З тексту зрозуміло, що в цього писаки Бог вже розум забрав, ще б руки повідсихали.

  • 09:32 | 18.02.2014 о 09:32
    Permalink

    на протяз1 багатьох стол1ть п1д час вс1ляких гр1зних под1й з давн1х п1р люди, кому погрожувала небезпека ховалися в церквах, монастирях 1 служител1 не мали н1якого права в1дмовити тим, хто просив у них захисту. 1 ви повинн1 це знати.

  • 15:05 | 18.02.2014 о 15:05
    Permalink

    Бездарний автор….. Факти – абсурд повний. В семінарії ?????? Де вчаться і проживають сто студентів ховати Хоптяна ???? Буковель77777 А чому не Куршевель???
    Люди не ведіться на маразми…..

  • 19:35 | 18.02.2014 о 19:35
    Permalink

    Автор цієї безглуздої інформації дуже швидко відчує кару Божу за оббріхування Владики Василя і це буде великим знаком усім брехунам!!!

  • 22:21 | 8.03.2014 о 22:21
    Permalink

    Дійсно, кара олігарха – велика сила)))

  • 09:23 | 16.03.2014 о 09:23
    Permalink

    Дуже сормно, що тернопільський Погляд полюбляє бруд… ганьба… Продажні журналюги

  • 22:23 | 20.03.2014 о 22:23
    Permalink

    журналісти МОЛОДЦІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ОСОБИСТО Я ЗНАЮ ЩЕ БІЛЬШЕ ПРО ЙОГО ДІЯЛЬНІСТЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВІН (ВЛАДИКА) ПРОДАВ СВОЮ ДУШУ, І ТО ВЖЕ ДАВНО!!!!!!!!!!!!!1

Коментарі вимкнені.