Логотип конкурсу краси – із крилами, на які красуня два місяці власноруч збирала пір’я по всій Тернопільщині

Тендітна дівчина з крилами – це сучасний логотип конкурсу краси Ternopil Fly Models 2013. А створювалося графічне зображення із реальної фотографії моделі. При цьому, два розкішні крила за спиною у дівчини – створені власноруч із пір’я, яке збирали по всій області.

Як розповла «Погляду» модель Марія Гой, чия бездоганна фігура прикрашає логотип Ternopil Fly Models 2013 – крила були зроблені ще у 2010-му році. Тоді дівчина, студентка Тернопільського державного медичного університету брала участь у конкурсі «Студентська міс краси України». Аби не бути гіршою за інших учасниць, вирішила постати перед журі в образі ангела.

–          Я об’їздила усі магазини, місця прокату костюмів, але не знайшла великих білих крил, які б підходили для втілення задумки. Довелося починати все спочатку: обдумувати, вигадувати, фантазувати, – пригадує Марія Гой. – Але коли чогось сильно прагнеш – все завжди вдається!

Так, батько дівчини змайстрував каркас. Марія зізнається, що їй було важко пояснити татові, чого ж вона від нього хоче, але в кінцевому результаті все вийшло чудово – зараз крила можна легко складати і вони не займають багато місця у квартирі.

–          З пір’ям було важче. Протягом двох місяців ми з друзями ходили по селах від хати до хати і купували у людей пір’їночки, – розповіла Марія. – Люди, звичайно, трохи дивувалися, але продавали без проблем.

Потім дівчина зубною щіткою прочищалаз милом і пральним порошком кожну пір’їночку. Каже, що бачила, в яких умовах жили гуси та лебеді, тому обробляла пір’я заради власного спокою. Після “прання” вона все просушувала, фарбувала і приклеювала на каркас. Проте зараз із посмішкою згадує ту маленьку пригоду.

До речі, у конкурсі краси «Студентська міс краси України-2010», можливо, саме завдяки розкішним саморобним крилам, Марія тоді таки виграла.

Семен Угрин, новини Тернополя “Погляд”, фото Юрій Зелененький, фотостудія АртЛюкс

Коментарі вимкнені.