Тернополян кличуть на етнофестиваль «Рок-коляда» до Львова

Тернополян кличуть на етнофестиваль «Рок-коляда» до Львова. Першими на сцені колядуватимуть львівські грузинки Тамара та Етері Ґорґішелі, які представлять ексклюзивну різдвяну акапельну програму.

Продовжать вечір запальним сатиричним фольком «Люди Добрі», які ще 5 років тому почали забавляти львів’ян та гостей міста як вуличні музики, і за цей час встигли об’їздити безліч фестивалів та концертних майданчиків не тільки України, а й Європи.

Вже традиційним хедлайнером «Рок-коляди» буде івано-франківське рок-вар’яте «КораЛЛі». Цього року хлопці приїдуть з дією «Ангели року» та сюрпризом – релізом довгоочікуваної платівки.

Організатори кажуть, що під час виступу «КораЛЛів» публіка буквально божеволіє – руки і ноги розлітаються в різні боки, а горло неодмінно викрикує слова пісень з рідними карпатськими мотивами.

Основні особливості фестивалю, за словами організаторів, виконання гуртами колядок та щедрівок у авторській обробці та неповторна атмосфера свободи тіла і душі, яку творить поєднання різдвяного настрою, коляди, якісної української музики різних жанрів і неодмінно хорошої компанії

Відбудеться «Рок-коляда» 13 січня у «Хмільному домі Роберта Домса». Початок о 20.00.

Коментарі вимкнені.