Іван Круп’як про символи 2012 року та про зміни, які принесе нам Дракон


В очікуванні приходу року Чорного Дракона,  тернополяни вже вишукують оригінальні рецепти страв, незвичне святкове вбрання та обдумують, як правильно зустріти цю міфічну істоту.  Про  символи 2012 року та про зміни, які принесе нам Дракон розповідає тернопільський астролог Іван Круп’як .

Дракон – міфічна, примарна істота, – пояснює астролог, – можна сказати, що це символ свята, карнавалу. Тож, цілий рік будемо «карнавалити», – жартує він. – Це не означає, що буде дуже весело. Просто Україна потрапить у своєрідну зону турбулентності, постійно будуть вирувати зміни. Дракон – живе на небі, тому його можна вважати провідником між небом та землею. Згідно прогнозів Майя, завершується П’ята епоха сонця, тому багато хто очікує на «кінець світу».  Але його не буде: відбудеться певна переоцінка цінностей.

Цим роком управлятиме планета Меркурій, це означає, що змін залежатимуть не від людей.   Будуть відбуватися катаклізми, повені, урагани.  Сприятиме цьому і вода – стихія року, символ життя. Вона буває у різних станах,  у 2012 році – буде каламутною.  Тож у час зустрічі нового року у кожному домі повинна бути вода: дощова або топлена,снігова та свічка.

Щодо алкоголю та їжі, то важливо не переїдати, не випивати зайвого. Новий рік припадає  на восьму-дев’яту місячні доби, вони є досить важкими у цьому плані. Ті хто має схильність до повноти, можуть гладшати у цей рік, тому треба починати стримуватися вже з Нового року.

Нагадаю, що з 31 грудня на 1 січня ми святкуємо лише календарний Новий рік. Насправді ж він прийде дещо пізніше, а до 22 січня ще пануватиме Білий Кіт, тому Кота потрібно «задобрити».  Страви  для зустрічі Нового року підійдуть всі, утриматися варто лише від фалосоподібних символів на столі, наприклад, ковбаски. Назагал, Дракон харчується перлами, тож прогодувати його важко. Де знайде в Україні собі улюблену «їжу» Дванадцятиголовий Чорний Дракон – не знаю, – жартує Іван Круп’як.

-1 thoughts on “Іван Круп’як про символи 2012 року та про зміни, які принесе нам Дракон

  • 14:47 | 30.12.2011 о 14:47
    Permalink

    Як можна потрапити на прийом до пана Куп”яка?

    • 15:56 | 30.12.2011 о 15:56
      Permalink

      для чого? не маєте де гроші подіти? поможіть бідним – будете мати заслуги на небі. Підете до Крупяка – матимете гріх. Не робіть цього. Богу це не подобається.

  • 23:23 | 30.12.2011 о 23:23
    Permalink

    “утриматися варто лише від фалосоподібних символів на столі” – це жесть!) чия фраза: Круп’яка чи автора матеріалу? :))

  • 00:11 | 31.12.2011 о 00:11
    Permalink

    Фраза – Івана Крупяка)) Довго думала саме над нею,і вирішила, що не в праві виправляти чужі прогнози) не можна – значить не можна)

Коментарі вимкнені.