Комуністи проситимуть Платіні, щоб у Львова забрали Євро через фашизм

Львівські комуністи звернуться до президента УЄФА Мішеля Платіні з вимогою не допустити проведення у Львові Євро-2012 через прояви у місті фашизму.

Про це заявив перший секретар Львівського обкому КПУ Михайло Стула.

“Якщо націоналістично несвідомі львів’яни заважали проводити акцію у другий День солідарності трудящих, то будуть заважати проведенню святкування державних свят 9 травня, а це буде якраз на фашистській основі. Якщо на чемпіонаті Європи співпаде грати, наприклад, збірним Ізраїлю та Росії у Львові, ви може собі уявити, що буде робитися”, – заявив він.

Він зазначив, що теж є любителем футболу, вболіває за “Карпати” і часто буває на футбольних матчах.

“Я сьогодні багатьох фанатів бачив безпосередньо перед адміністрацією з фашистськими викриками. І так само бачив їх, коли проводили свято вишиванки і з фашистською символікою марширували по Львову. Це недопустимі факти”, – сказав Стула.

За його словами, Львів – це єдине місто України, де використовують фашистську символіку і де фашистськими методами забороняють проводити мітинги і пікетування іншим політичним силам.

“І в такому випадку ми просто змушені застерегти, щоб не сталося непередбачуваного і не зганьбили потім Україну на весь світ під час чемпіонату Європи з футболу”, – заявив він.

При цьому керівник львівських комуністів підкреслив, що Євро-2012 має обов’язково відбутися в Україні, але “дуже жаль, що Львів себе веде нецивілізованими методами”, стверджує ЗІК.

-1 thoughts on “Комуністи проситимуть Платіні, щоб у Львова забрали Євро через фашизм

  • 07:50 | 3.05.2011 о 07:50
    Permalink

    Дибіли!!! Схаменіться!!! Зібралось декілька недороблених комуняк, як правило старих пердунів, і ваняють на цілий світ

Коментарі вимкнені.