Міліція знайшла чиновника-винуватця скандального ДТП за можливої участі Хоптяна

Міліція сумнівається у вині людини, яка зізналася у скоєнні скандального ДТП в Хмельницькій області, до якого вважають причетним губернатора Тернопільської області Валентина Хоптяна. Про це заявив начальник управління по зв’язках з громадськістю МВС В. Поліщук на прес-конференції, передає ГолосUA.

Він зазначив, що міліція планує зняти статус підозрюваного з особи, що зізналася у скоєнні даного ДТП.

В. Поліщук розповів, що вже через тиждень по даному інциденту МВС проведе прес-конференцію, під час якої буде названо ім’я справжнього винуватця скандального ДТП.

Разом з тим, він відмовився відповідати на питання журналістів про причетність губернатора Тернопільської області до дорожньо-транспортної пригоди.

«Той, хто був за кермом, вам буде цікаво дізнатися, належить до якоїсь категорії можновладців», – заінтригував В. Поліщук.

Разом з тим, В. Поліщук підкреслив, що людина яка зізнався у скоєнні даного ДТП і мала характерні для даної пригоди травми, скоро буде позбавлена статусу підозрюваного.

Він також зазначив, що ця людина зараз знаходиться в лікарні і МВС планує поцікавитися «хто їй порадив взяти відповідальність за дану подію».

-1 thoughts on “Міліція знайшла чиновника-винуватця скандального ДТП за можливої участі Хоптяна

  • 10:14 | 7.02.2012 о 10:14
    Permalink

    що вони чешуть це ХОПТИК з ХОПТИЧКОЮ були!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментарі вимкнені.