Минулого місяця виявлено 5 фактів проведення азартних ігор через інтернет

Працівниками податкової міліції в місті Тернополі у приміщенні Інтернет – клубу задокументовано факт надання гральних послуг через мережу Інтернет. Вилучено 23 комп’ютери. Проводяться заходи спрямовані на встановлення осіб які причетні до даної діяльності, після чого матеріали будуть направлені в юридичне управління для спрямування позовних заяв у судові органи для застосування штрафних фінансових санкцій. Як повідомляє управління податкової міліції,  ДПА в Тернопільській області, штраф знімуть в розмірі 8 тис. мінімальних зарплат.

Лише минулого місяця працівниками податкової міліції області виявлено 5 фактів проведення азартних ігор у м. Тернополі та м. Чорткові, 4 із яких через мережу Інтернет. Вилучено 70 одиниць грального обладнання (9 гральних автоматів та 61 одиницю комп’ютерної техніки). Матеріали перевірок за всіма фактами направлені до органів внутрішніх справ для вирішення питання про порушення кримінальної справи.

-1 thoughts on “Минулого місяця виявлено 5 фактів проведення азартних ігор через інтернет

  • 13:26 | 13.01.2011 о 13:26
    Permalink

    Цікаво чому в Тернополі на ж.д.вокзалі повідкривалися нові ігрові салони ? Виникає питання Податкова ,ОБХС що осліпли від тих відкатів що отримують від п.Симерка ,га,шановні ? Осліпніть вже нарешті назавжди …..

Коментарі вимкнені.