На Тернопільщині бюджет блокується, стадіон будують… учні (відео)

Довгоочікуваний день міста Збаража уже асоціюється у із горизонтом, до якого постійно йдемо, Та він вперто не наближається. З весни перенесли свято на 2 жовтня,з 2 – на 14 жовтня, а може взимку буде, якщо буде… А й справді, що святкувати і де, хіба що в загадженому,брудному, обкраденому місті без бюджету. За власні кошти вже й печатку депутати виготовили, щоб запустити бюджет. Та правоохоронні органи тепер будуть шукати винного, злочинця, хто посмів і для чого зробив печатку. Нуворишам при владі БЮДЖЕТ не потрібен, головне свої капітали, свій бізнес і свої інтереси.

Отже, частина святкової програми Дня міста має відбуватися на реконструйованому Збаразькому центральному стадіоні, от тільки методи реконструкції не дуже тішать. З наказу керівників адміністрації та районної ради до будівельних робіт залучено учнів ПТУ – все у кращих традиціях радянського союзу, що ж не зробиш, щоб вислужитися.

Депутати від ВО «Свобода» звернулися до правоохоронних органів, щоб вияснили ситуацію, чому неповнолітні працюють на стадіоні, і щоб покарали винних. Адже наслідок робіт – пробита нога в студента, якого «швидка» привезла додому, пробита рука і потовчені пальці від ударів каміння. Але матері мовчать, бо дітям треба якось закінчити навчання. І ВІД ТОГО усім добре і тепло. Робота ж робиться – ЦІНОЮ ЗДОРОВ’Я ДІТЕЙ. Гроші економляться – в свої кишені.

Та й більше того, голова райадміністрації звинувачує депутатів і саботажі будівництва стадіону. Спочатку керівництво району запевняло, що учні проходять практику і нічого дивного, що роблять це на території об’єкту на якому повними темпами йде будівництво. Проте, як виявилося, учні вчаться на автослюсарів і проходити практику на будівництві не можуть, хоча це не зразу вдалося зрозуміти голові райадміністарції. Оскільки справа могла погано повернутися для експлуататорів, то вони вирішили оправдатися через місцеву газету, заявивши, що учні там займалися благоустроєм, а депутати лише намагаються зірвати будівництво стадіону. Місцеві кореспонденти навіть не намагалися висвітлити точку зору свободівців. Але, якби там не було, учнів більше не заставляють працювати у навчальний час на будівництві стадіону, – пише сайт.

-1 thoughts on “На Тернопільщині бюджет блокується, стадіон будують… учні (відео)

  • 23:08 | 17.10.2011 о 23:08
    Permalink

    того бідного майстра мабуть вже з роботи погнали….

  • 05:32 | 18.10.2011 о 05:32
    Permalink

    паханчик Автонділ нагнув кожного підприємця на общак! За цей общак вже давно би побудували стадіон, але стадіон тут лише привід збити гроші!

Коментарі вимкнені.