На тернопільських хлопцях розбивали каміння (відео)

У четвертій частині проекту “Мій лицарський хрест”, яку тернополяни мали змогу бачити у п’ятницю, учасники продовжують перебувати на Червонодібровській січі на Буковині. Там вони пройшли майстер-клас з древнього китайського бойового мистецтва тайцзицюань, викладачем якого був Віктор Мацикур. Крім того хлопці працювали зі стихією каменю. Все це закінчилось досить несподівано – поламали … сокиру.

Голова «Молодіжного Націоналістичного  Конгресу, учасник проекту Вовк Віталій пригадує, що саме у цій програмі відбувся його бій із  другом Борисом Підперигорою, перед яким Віталій надзвичайно хвилювався.  Тим, що побачив на екрані у програмі – задоволений, адже знову відчув ті емоції, які сповнювали його під час випробувань проекту.

Студент Ігор Слюсарчук з особливими почуттями пригадує, як на ньому розбивали камінь. При цьому поклали його таким чином, що його голова та ноги лежали на двох табуретках, а весь торс – в повітрі. І саме на ньому поклали великий камінь. Щоб витримати це випробування довелося дуже напружитися, і, як пригадує Ігор, це було не надто приємно. Однак завдяки цьому він переконався, що все можливо.

Чим ж здивує нас проект сьогодні? Привідкриємо завісу таємниці.

О 21:30 на телеканалі  ІНТБ хлопці покажуть, на що вони здатні у вуличному бою.

Приймати майстер-клас вони будуть від Миколи Мамчура, який навчатиме їх прийомів проти ножа, пістолета та проти так званої вуличної агресії. Все це відбуватиметься на горі Бона в Кременці.

Як пригадує учасник проекту Іван Філевич (студент юридичного відділення):

– Найбільше мені запам’ятався майстер-клас Миколи Мамчура, який навчив нас знешкодити противника без застосування ударів. Це просто неймовірно! Окрім того, дана частина проекту була просто надзвичайно насиченою різними історичними та етнографічними розповідями, тож подивитися її буде цікаво усім!

Інший учасник проекту, Андрій Панас каже:

– Це було дуже цікаво, захоплююче. На цьому випробуванні я знову посягнув для себе щось нове і не відоме до цього. Майстер показував такі речі які пригодяться в моєму подальшому житті..

 

Отож вмикайте свої телевізори просто зараз і слідкуйте за неймовірними пригодами хлопців! До слова, ви можете проголосувати за того з них, хто вас найбільше вразив!

 

 

Коментарі вимкнені.