Онкохворі дітки у Тернополі чекають Вашої допомоги

Уваги та допомоги потребують дітки, яких лікують у гематологічному відділенні міської дитячої комунальної лікарні. Із гострими та хронічними лейкозами (раком крові), лімфомами та іншими важкими захворюваннями крові там нині перебувають діти віком від двох до 18 років. Вони “живуть” в лікарні по кілька місяців. Згодом, після закінчення основного лікування, протягом двох-трьох років змушені повторювати обстеження та приймати ліки.
Біда завжди приходить несподівано. Важко навіть уявити стан батьків в ту мить, як їх дитині лікарі ставлять страшний діагноз – рак. Одразу виникає питання: “Чому це трапилось саме з моєю дитиною?  Але довго побиватися у мами часу немає. Адже з цієї хвилини для неї починається справжня війна за життя.
Сім’ї, де дітки хворіють на рак, щодня перебувають у стресових обставинах. Їм часто доводиться протистояти новим випробовуванням. Це важко долати наодинці.Допомагати їм можна по-різному. Ми з радістю зустрінемося з людьми, які готові проводити спільні акції та мають бажання підтримати цих дітей.
Допомогти онкохворим дітям можна не лише грошима. Будь-яка рекламна або інформаційна підтримка- це шанс для дітей, які страждають на страшну недугу.

Для них також можна придбати необхідні ліки, харчування, одяг або іграшки. А ставши одним із нас – волонтером, що допомагає не словом, а ділом, – ви зможете надати моральну підтримку цим вдячним і чуйним малюкам та їхнім батькам.

Не залишайтеся осторонь! Родинам онкохворих дітей потрібна Ваша підтримка!

Адреса гематологічного відділення Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні: вул. Клінічна, 1а, тел. 52-67-48.

Номери тел. волонтерів:

Марія – 0-96-310-41-07, 52-17-13;  Лілія – 0-68-105-89-95, 54-32-39.

Коментарі вимкнені.