Пошуки роботи закінчилися пограбуванням

За пограбування та замах на вчинення злочину тернопільські міліціонери затримали 19-річного жителя Чортківського району. Юнак традиційно аргументує вчинене ним – потрібні були гроші.

Вранці молодий чоловік подався до районного центру у пошуках роботи. Обійшов декілька місць за оголошенням, але ніде його праця не знадобилася. Як розповідає сам, розчарований та злий подався на залізничний вокзал. Попереду йшла жінка з сумочкою в руках. Саме тоді в голову прийшла лиха думка – відібрати сумку, а в ній точно знайдеться декілька гривень. Зрівнявшись з жертвою, молодик став виривати з рук потерпілої її майно. Але жінка не віддавала. Ледь до бійки не дійшло, та потерпіла втримала в руках сумочку. Розуміючи, що довершити свій злочинний план не вдасться, молодик став тікати. Манівцями добіг до центру. І замість зупинитися і замислитися над своїм вчинком, лиходій став шукати нову жертву.

15-річна школярка з Теребовлянського району, що приїхала вступати до одного з навчальних закладів міста Чорткова, дійшовши до пішохідного переходу, зупинилася на червоний сигнал світлофора. Дівчина не сподівалася, що невідомий молодий чоловік, котрий вже декілька хвилин йде услід за нею, раптом накинеться ззаду. Та мить і зловмисник вирвав із рук неповнолітньої чохол із мобільного, а з ним тридцять п’ять гривень. Зі слів старшого слідчого Чортківськогорайвідділу міліції Віктора Василика, нападника затримали того ж дня. Його звинувачують у порушенні двох статей Кримінального кодексу – замах на вчинення злочину та пограбування.

 

 

Коментарі вимкнені.