Тепер тернополяни можуть “ковбаситися” з улюбленими гуртами, не виїжджаючи за межі області

Вже цих вихідних тернополяни зможуть відриватися не лише на фестивалях у сусідніх областях, а й у своїх, рідних, близьких, мальовничих Бережанах. Там, 9-10 липня, в урочищі Рурисько пройде однойменний фестиваль молодіжної альтернативної музики. В рамках фесту відбуватимуться виступи гуртів з різних куточків України, адже «Рурисько» не обмежене ні територією, ні різноманітністю світоглядів!

Організатори планують показати відвідувачам безліч майстер-класів, що проходитимуть на Мистецькій поляні. Там і вишиватимуть, і ввиготовлятимуть керамічні вироби, біжутерію, мотатимуть традиційні українські ляльки, та навіть малюватимуть. Для надто активної молоді. Котра всидіти не зможе на майстер-класах, планують ігри «Мафія», «Я їду на море», «Бразилія», «Шкатулка щастя», а також рухливі: волейбол, футбол, фрісбі. Буде і квест від Всеукраїнського об’єднання quest.ua. Для діток тут готують батути, гойдалки, гірки. А під обід очікують навіть приїзд байкерів.

Урочисте відкриття фестивалю відбудеться в суботу, близько 15.00. І після цього земля в урочищі двигтітиме від танців під музику таких гуртів, як: Eclipse (Буча-Київ), Аритмія (Суми), Чумацький шлях (Хмельницький), Opium (Львів), Абукасимові капці (Львів), Аритмія (Суми), Ріплей (Луцьк), Фіолет (Луцьк), Серцевий напад (Чернівці-Луцьк), Оратанія (Львів), Los Colorados (Тернопіль), FAKTORIAL (Бучач), Орандж (Тернопіль), Грань Алое (Хмельницький), Сонце (Київ), ФЛАЄР (Рівне), Хворс (Рівне), Ху4 (Львів), Цвіт Кульбаби (Ів.-Франківськ), К402 Band (Львів), Брем Стокер (Рівне), Ролікс (Херсон), Антитіла (Київ).
Крім того, на відміну від минулого року, цьогоріч діятиме мистецька чарівна сцена, де можна буде побачити виступи театру «Різні люди», а також послухати сучасну прозу та поезію, яку читатимуть: Носихін Андрій, Шуляк Тетяна, Віталій Пастушенко, Петро Кривий, Завальнюк Оксана, Пащенко Наталя, Мосійчук Наталя, Ярослав Дорожний, Саша Хорольський, Андрій Грецький, Мадяник Олександр, Алла Соколовська, Ігор Поляков, Джим і Аврелія Морісони, Дана Кваша, Ігор Семенюк, Маряна Максимяк, Сергій Оцел, Ася Равлик, Ліка Терехова, Наталя Дригуш, Олег Короташ, Гринук Юлія, Тисячний Володимир, Холодна Катерина, Микита Лунін, Блажевська Оксана, Шийчук Андрій, Муравйова Катерина, Брунда Ірина, Олена Мельник, Альбіна Позднякова, Єщенко Марина, Михайлова Тетяна.

Також, лише у Бережанах, всі присутні побачать заворожуючу містерію від театру тіней «Див», а також театр WIND OF CHANGE , театр «Альтер», показовий виступ клубу національних бойових мистецтв «Характерник», майстер-клас з фрі – файту (вільної боротьби), майстер – клас театру «Де ЖА ВЮ», виставу екотеатру «WIND OF CHANGE»

Уночі всі бажаючі зможуть «поковбаситися» до ранку на етнодискотеці, або «зависнути» в сінема-найт: Фестиваль короткометражного кіно за участю організації «Віз арт» з найкращими короткометрами з манхетенського фестивалю.

Організатори нагадують, що «Рурисько» – український фестиваль, тому наголошують на наявності вишиванок та інших національних атрибутів. Крім того, повідомляють, що вартість вхідного квитка на фест – 60 гривень. Але при попередньому бронюванні квитків – лише 50 грн.

І наостанок – згідно фестивального формату протягом дня може виступати близько п’яти гуртів – а на вас за два дні чекають виступи понад двадцятигуртів, котрі даруватимуть вам свою музичну душу!

 

Коментарі вимкнені.