Теребовлянщину ставлять у приклад

Голова ТОДА Валентин Хоптян взяв участь у виїзному засідання колегії облдержадміністрації в с. Великий Говилів Теребовлянського району. Керівник області заслухав соціально-економічний потенціал краю та перспективи розвитку району.

«На прикладі Теребовлянського району ми маємо показати як варто працювати кожному з голів райдержадміністрацій та команді загалом, — зауважив Валентин Хоптян. – За кожною із сільських рад цього району закріплені представники облдержадміністрації, райдержадміністрації чи райради. Сьогодні ми підведемо підсумки хто і що встиг зробити у селі, а хто навіть не знає, як те село виглядає».

З доповіддю виступив заступник голови – керівник апарату ТОДА Юрій Желіховський, який відзначив загалом непоганий показник щодо освітлення району, облаштування шкіл та садочків внутрішніми вбиральнями та заміни вікон в освітніх закладах на енергозберігаючі.

«Сьогодні ми маємо сказати не про тих, хто щось зробив, а про ті села, які сьогодні мають найгірші показники щодо соціально-економічної перебудови, — заявив Валентин Хоптян. – Допоки люди, які закріплені за тим чи іншим селом не відчують усієї важливості справи покладеної на них, допоки ми не будемо рухатися вперед».

Також керівник області зауважив, що Президент Віктор Янукович сьогодні наголосив на вадливості впровадження 21 реформи в усі сфери життя.

«У кожному навіть дуже маленькому села ми повинні реформувати практично усі галузі, — заявив Валентин Хоптян. – А хто не сприятиме реформам, а навпаки буде їх призупиняти, тому не місце у нашій команді».

Крім того, голова ОДА наголосив на важливості залучення інвестиції в область, виведення з тіні бізнесу та легалізацію кар’єрів, водойм та земель, що забезпечить додаткові надходження у бюджет, які будуть розприділені на розбудову соціально-економічної сфери Тернопільщини.

Коментарі вимкнені.