Тернопільські “регіонали” просять “Свободу” залишити Тимошенко

Фракція Партії регіонів у Тернопільській обласній раді закликала всіх національно свідомих представників депутатського корпусу органу місцевого самоврядування краю засудити спроби низки опозиційних політичних сил щодо політизації судового процесу в справі екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, тернопільські “регіонали” відзначили, що нещодавні заяви голів Тернопільської, Львівської та Івано-Франківської обласних рад щодо взяття екс-прем’єра на поруки підкреслюють, що керманичі цих органів місцевого самоврядування, будучи представниками право-радикальної політичної сили (ВО “Свобода” – ред.), вчергове керуються відповідними цілями, які “часто супроводжуються виголошенням гучних заяв та влаштуванням провокацій”.

“Серед невтішних наслідків останніх – події, які відбулись у Львові 9 травня цього року та мали на меті зірвати Євро-2012 й зіпсувати імідж України. У той же час, зрозуміло, що таких керманичів не турбують соціальні та економічні проблеми як західноукраїнського краю зокрема, так і України загалом”, – зауважили у Партії регіонів.

На думку “регіоналів”, розгляд на сесіях місцевих рад різних рівнів питання щодо судового процесу в справі екс-прем’єра, яке намагаються нав’язати представники опозиційних сил, “не може отримати підтримки громадськості, а також є недоречним та неприпустимим”.

“Фракція Партії регіонів у Тернопільській обласній раді закликає депутатський корпус органу місцевого самоврядування краю та всі політичні сили не реагувати на політиканські заклики місцевих опозиціонерів, натомість зосередитись на вирішенні найважливіших завдань – економічних та соціальних питань, які хвилюють мешканців краю, наших земляків”, – резюмували у ПР.
Gazeta.ua

Коментарі вимкнені.