У садочках Тернополя створять додаткові групи

У порівнянні з минулим роком кількість дошкільнят у місті збільшилася на 200 осіб. Груп для них у садочках теж стало більше.

У Тернополі на сьогоднішній день садочками забезпечені 83,5% дітей,  що  в  порівнянні  з минулим роком  більше на  чотири відсотки.

Загалом у місті функціонує 32 дошкільні навчальні заклади та шість навчально-виховних комплексів. Минулого року, аби розвантажити групи, додатково відкрили ще п’ять груп – у садочках №25, 5, 13 та 9. Кожна з них, відповідно до нормативів, розрахована на 100 місць.

У цьому році запрацювали додатково дві  групи – у садочку № 9 та 36. Планують відкрити чотири групи для дітей віком   від  2-х до  6-ти  років у дошкільних навчальних закладах  № 14, 30, 31, 38.

Для того, щоб діти могли розвиватися як фізично, так і творчо, у садочках працюють спортивні зали, майданчики,  у кожній групі створені фізкультурні центри. У садочках №34 та 35 є басейни.

Крім того, батьки мають змогу обирати для дітей дошкільні навчальні заклади (групи) творчо-розвивального характеру. Вихователі у них працюють за художньо-естетичним, фізкультурно-оздоровчим, музичним, гуманітарним, народознавчим та еколого-природничим напрямками.

 

 

-1 thoughts on “У садочках Тернополя створять додаткові групи

  • 17:04 | 22.07.2011 о 17:04
    Permalink

    За чий рахунок всеце робиться.забули написати?

Коментарі вимкнені.