У Тернополі під колесами авто загинула жінка

Близько одинадцятої години ранку на проспекті Степана Бандери поблизу супермаркету “Київ” автомобіль Mitsubishi збив сімдесятирічну жінку. Водій з місця аварії втік, але за пів години його затримали міліціонери.

 

– Черговими по ДАІ було орієнтовано весь особовий склад автоінспекції, а також всіх нарядів міліції. Після цього даний автомобіль затримали на вулиці Слівенській, – розповів ТВ-4 інспектор сектору зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС України в Тернопільській області Василь БАРАНОВСЬКИЙ .

 

Постраждалу госпіталізували у Тернопільську лікарню швидкої допомоги. Але врятувати її не вдалось. Жінка померла.

 

-1 thoughts on “У Тернополі під колесами авто загинула жінка

  • 21:09 | 7.10.2011 о 21:09
    Permalink

    Збив.Дорога всяке буває,але за то що втік треба давати по 10 років.

    • 23:20 | 7.10.2011 о 23:20
      Permalink

      водій не “втік”, це повна БРЕХНЯ!!!….він проїхав буквально з 50 метрів (я так розумію що находячись в щоковому стані та почав розвертати авто в сторону ДТП, видно щоб повернутись на місце пригоди… і в цей момент був затриманий працівниками міліції!!! а потерпіла доречі вискочила перед маршруткою прямо під колеса авто Mitsubishi, та так швидко що навіть небуло ніякого тормозного шляху(водій просто немав ніякої фізичної можливості уникнути ДТП)!!! тому панове вникайте в ситуацію, а вже потім роздавайте срок….таке може статись з кожним((( Звичайно шкода як потурпілу так і щофера…

Коментарі вимкнені.