Надзвичайно важкі випробування подолали тернопільські хлопці

У наступній серії проекту “Мій лицарський хрест”, що вийде сьогодні о 21:30 на телеканалі ІНТБ на учасників чекають командні силові випробування, де їм необхідно буде побороти вагу, більшу за вагу власноготіла.  Відбуватимуться події на березі Дністра в селі Уніж.  Також глядачі побачать, як хлопці брали участь в водних перегонах на човнах.  Окрім цього учасники проекту випробували себе у турецькій боротьбі. Про те, що найбільше запам’яталося, розповідає школяр ЗОШ № 16, учасник проекту, Рибачок Дмитро:

– У цій серії ми піднімали велику вагу. Однак найбільше запам’яталися моменти спливу по Дністру. Це були перегони, які тривали десь півтори години! Всі  учасники дуже втомилися, це було надзвичайно важке випробування. Дуже сподобався командний дух, який переповнював нас усіх, бажання перемогти та пройти гідно дане випробування.

Також спогадами ділиться Хромов Микола, який сьогодні є студентом ТНПУ ім.. В.  Гнатюка.

– На проекті  я знайшов багато друзів,назагал він був надзвичайно позитивним. Де ще можна відвідати тільки цікавих автентичних місць безкоштовно? Особливо сподобалися майстер-класи. Відносно ж тої серії, яка сьогодні транслюватиметься на телеканалі ІНТБ, то чудово пам’ятаю емоції, які вирували під час змагань на Дністрі. До цього я ніколи навіть не тримав весел у руках, тож для мене це було щось нове і надзвичайне. Окрім новизни  було приємне відчуття цілісності команди, адже це було командне змагання, і завдяки цьому відчуттю і згуртованості саме наша команда перемогла!

 

Коментарі вимкнені.